REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

PATRONII au început să-și VÂNDĂ PROPRIETĂȚILE

PATRONII au început să-și VÂNDĂ PROPRIETĂȚILE

Replica API 30 noiembrie 2020 | 09:23 7949

Cum turismul a fost îngenuncheat pe fondul pandemiei de COVID-19, tot mai mulți proprietari constănțeni au decis să își scoată la vânzare proprietățile de la malul mării. Astfel, afaceriștii s-au speriat de criza provocată de pandemia de coronavirus și caută orice poartă de scăpare.

Pe site-urile de vânzări pentru se pot regăsi hoteluri mai mici sau mai mari, case de vacanță și pensiuni.

Complexul Vraja Mării este de vânzare

Complexul hotelier Vraja Marii din statiunea Costinești, cu 88 de camere a fost scos la vânzare pentru 2,8 milioane de euro. Complexul cuprinde un hotel cu 3 etaje și 64 de camere, 4 case de piatră, 3 vile pe malul mării cu 28 de camere, restaurant, sală de conferințe și spații comerciale.

Hotelul Briza din zona Dorna scos la vânzare

Un alt domeniu care se vinde în căutarea unor noi clienți care să-l administreze, este și Hotelul Briza din zona Dorna. Se pare că prețul de vânzare pornește de la 950,000 de euro. Hotelul dispune de 9 camere duble, 3 camere single și 7 garsoniere dotate cu baie proprie, tv cu cablu, internet wireless, minbar, telefon, uscător de păr, aer condiționat.

Casa Roma se vinde

Ceva mai la nord, în Năvodari, un proprietar scoate la vânzare un hotel de trei stele, cu parter și trei etaje. Preţul afişat este de 750.000 de euro. Hotelul Casa Roma dispune de 20 de spații de cazare. Camerele matrimoniale sunt în număr de 16, hotelul dispunând și de 4 apartamente cu câte 2 camere. Hotelul este clasificat la un standard de 3 stele.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai afectat este Matei Nicolae,cu 9ani de puscarie vinde terenurile de pe plaja la jum de pret..tocmai ce a incasat 4mil de euro si crede ca il va proteja la Recurs...cel cu grad pe umar..dar e legenda.
0
0
www.furto.ro
0
0
www.furto.ro
0
0
Terminati cu stiri de genul pro Horeca. Unde a fost turismul ingenunchiat? Am iesit din pandemie fix la inceputul sezonului. In iunie era plin pe litoral oriunde mergeai in mamaia, eforie, vama. Iar acuma se vad cozile interminabile de masini care merg spre munte. Asa ca vreau sa imi explicati unde vedeti ca au fost ingenunchiati de covid. Terminati cu vrajeli obosite de stiri
6
2
nu cumva este Fagadau iar ,de vina ......COMUNISTILOR!
3
9
Haa a venit vremea ....acum vindeti daca nu demolati...
6
1
Arunci cu nume de partide. Cine a facut timp de 30 ani ce spui tu acolo? Usr-ul?
6
2
si ce ma te oftici ca ma duc cu voucerul la hotel si nu mai vin sa stau la tine la aprtament pe bani negrii unde bagi 3 familii in sufragerie ca sa ai bani sa-ti platesti ratele la jep si apartament!!!
7
5
Sa stea cu ele pina cind le voi cumpara eu.
12
4
Nu va veni nimeni sa cumpere asa mizerii din RO. Pe tot globul este pandemie si criza. Bancile vor falimenta in viitorul apropiat, spun cei care vad dincolo de ziua de azi, banii vor dispare. Cine sa cumpere cladiri, cine sa mai construiasca ceva daca oricum vor ramane f multe nelocuite? Mor f multi pe tot globul, deci locuinte si hoteluri vor fi peste nevoile oamenilor.
15
2
tot universul deabua asteapta sa cumpere grajdurile alea,policlinicile alea botezate hoteluri,vile,din navodari puna in vama veche!in niste mizerii de statiuni betonate! sa.i vedeti pe securistii din olimp neptun cum o sa vinda muzeriile alea,nu vin decit pesedeii bugetari voucherizati in betoanele alea!si prostii!
12
4
cred ca i jignesc pe pesedisti zicandu le pizdisti. Ha ha ha! Pai de cand e rau sa ti placa pixda? Buai homosexualilior inscrieti va toti in usr plus daca va place sa sugeti plua si sa va rupeti rucul. Pe noi nu ne deranjeaza sa iubim femei si femeile sa ne iubeasca. Este frumos si curat. La voi sunt cearsafurile pline de kkt.
15
10
Sunt pizdisti rosii.
11
17
doi idioti au scris inaintea mea
18
16
Pnl groparul tarii
22
19
Si asta e doar inceputul. Aici s-a dorit sa se ajunga prin gainaria ordinara numita pandemie : falimentarea Romaniei pentru a putea fi ulterior cumparata, la preturi de nimic. Acum sunt cateva hoteluri. Vor urma Hidroelectrica, CEC-ul, porturi, aeroporturi, paduri, CFR-ul, etc. Dar voi sa votati PNL-ul. Sau, mai rau, USR-ul. Nu va lasati prostiti de nationalisti conservatori.
27
25

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614