REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PATRONII de la HOTEL VICTORIA au luat FLIT de la VÂNTURACHE

PATRONII de la HOTEL VICTORIA au luat FLIT de la VÂNTURACHE

Replica API 18 august 2020 | 23:46 4159

Patronii hotelului Victoria din Mamaia intenționează să ridice un imobil cu 6 etaje, cu funcțiunea locuințe de vacanță, pe un teren limitrof unității de cazare. Au demarat procedurile în acest sens, însă nu au primit avize de la Radu Mihai Vânturache este arhitectul-șef al municipiului Constanța, pentru derularea proiectului. Motivul: nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate (funcțiune, regim de înălțime, P.O.T., C.U.T.).

S.C. Victoria Resort S.R.L., firma în baza căreia funcționează hotelul Victoria, este deținută de Stanciu Stanislas Laura și Stanislas Guy Lucien Georges. Stanciu-Stanislas Laura este și administratorul societății. Stanciu Stanislas Laura a fost cea care a cerut undă verde de la primărie în vederea demarării lucrărilor.

Nu are voie, pentru că PUZ actual al zonei nu-i permite. Dar, nu-i problemă! Doar a devenit o modă pentru investitori să elaborareze planuri urbanistice care să modifice reglementările.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CRINU de la MARCO POLO ce parere are?
2
0
daca nu s-au dus la golanul de babu cu spaga... vanturache , acest pseudo arhitect care a candidat singur si a iesit pe locul doi , se pare ca vazand cum cretinul babu e pe topogan , a inceput sa se rascoale , chiar daca pana mai ieri il pupa si-i dadea limbi in cur.
5
1
Ce gunoaie de oanemi ne conduc si iau decizii! Eu nu zic ca are sau nu are dreptate, dar, cand se construieste in toate peticele de iarba, ce sa crezi?!
5
0
Poate nu s-au inteles la pret!
4
0
articolu e scris in timp ce facea videochat
5
1
Toti am luat flit de la Vantura oras. Toti agentii economici si antrrprenorii cinstiti. Ne inventa cate o problema, pe proiecte si dosare imaculate. Aaaa am uitat singurii care au trecut au fost combinatorii adusi de Babu. Asa se face. Dar e scump rau....
10
0
"Dna Mirela ",la ce scoala ai invatat acest limbaj?Nici macar in ghetou nu se vb asa .Cum frate sa scrii un asemenea titlu???Tu nu ai sefi sa te verifice?Cum fratilor sa scrieti asa ceva ?"Au luat flit "...Ma uit la titlu si nu mi vine sa cred ...
7
2
Mirela o iei cu FLIT?
5
2
Le pune Babu o vorba buna la Fagabou si schimba PUZ-ul imediat, nu-i problema...
7
1
Titluri in jargon marca Mirela Pascal. Halal jurnalism de cartier !
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614