REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Patronul barului Gopo a REFUZAT să primească despăgubiri de la familia agresorului!

Patronul barului Gopo a REFUZAT să primească despăgubiri de la familia agresorului!

Replica API 28 martie 2018 | 00:00 267

Agresorul, condamnat!

Agresorul, condamnat!

Daniel Petrișor Stan a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare, de către magistrații Tribunalului Constanța. Decizia nu este definitivă. Acesta l-a înjunghiat pe patronul barului Gopo din municipiu. De precizat este faptul că familia agresorului a încercat să ia legătura cu persoana vătămată, pentru a-i achita pretențiile civile, însă aceasta a refuzat.

Totul s-a petrecut în seara de 18 noiembrie 2017, în jurul orelor 21.00, în barul Gopo din municipiul Constanța, când, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în urma unui conflict spontan, Daniel Petrișor Stan a înjunghiat-o cu un briceag în zona abdominală dreaptă pe persoana vătămată , care este chiar patronul localului. Medicii legiști au stabilit că leziunile au necesitat 30 de zile îngrijiri medicale pentru vindecare. Potrivit informațiilor noastre, se pare că inculpatul ar mai fi fost în stare să aplice și alte lovituri de cuțit, dacă nu ar fi intervenit alte persoane aflate în bar pentru a-l opri.

De menționat este faptul că Daniel Petrișor Stan se cunoștea cu persoana vătămată, el fiind un client vechi al respectivului local. Se pare că a mai avut ”ieșiri nervoase”, iar în urmă cu ceva timp ar fi cauzat distrugeri în localul public, moment în care ar fi fost agresat de către patron. ”Cercetările efectuate a rezultat că inculpatul și persoana vătămată se cunosc de mai mult timp, cel dintâi fiind client obișnuit al barului administrat de persoana vătămată, iar între ei a existat în urmă cu un an un conflict, când inculpatul aruncase cu un telefon mobil într-un televizor din local și îi spărsese ecranul, așa că persoana vătămată intrase peste el în casă și îi aplicase o corecție fizică, lovindu-l cu un făcăleț peste o mână și un picior.

Conflictul respectiv nu fusese sesizat organelor judiciare, iar odată cu trecerea timpului se părea că fusese dat uitării, cu atât mai mult cu cât de-a lungul timpului persoana vătămată, fost sportiv de lupte libere și agent de pază la o firmă de profil din C., îi ajutase pe inculpat sau alți prieteni de-ai acestuia să-și găsească locuri de muncă ori îi sprijinise în alte activități”, potrivit rolii.ro. În seara din noiembrie, patronul intrase în conflict cu o altă persoană, iar Daniel Petrișor Stan a intervenit și a trecut direct la lovituri de briceag. Pe 11.12.2017 a fost trimis în judecată, după care, pe 21 martie, condamnat. Acum urmează a se judeca apelul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un barbat nu se vinde...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212