REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Patronul bijuteriilor Sevda şi fostul şef al Vămilor de la Constanţa "coc" o nouă uniune a tătarilor

Patronul bijuteriilor Sevda şi fostul şef al Vămilor de la Constanţa "coc" o nouă uniune a tătarilor

Replica API 4 noiembrie 2013 | 00:00 2375

Pe surse:

Pe surse:

Mai e doar un pas până la înregistrarea, respectiv lansarea unei noi uniuni a tătarilor din România. Potrivit unor reprezentanţi ai comunităţii musulmane din Constanţa, interesele minorităţii vor fi reprezentate de o nouă uniune: Uniunea Social Democrată a Tătarilor din România. O astfel de construcţie ar face, într-un fel, concurenţă unei alte formaţiuni, cu tradiţie deja: Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România, care este condusă în prezent de Gelil Eserghep. Însă, şi mai interesante sunt numele vehiculate în contextul creării noii uniuni: din ea ar urma să facă parte Anefi Erol (patronul lanţului de bijuterii Sevda) şi fostul şef al Direcţiei Vamale Constanţa, Sunai Cadâr. Despre Sunai Cadâr amintim că, la alegerile pentru noua conducere a UDTTMR, a fost împiedicat să obţină o funcţie, dar şi faptul că apare în celebrul dosar "Şpaga în vămi". De altfel, dosarul cu pricina indică şi relaţia de prietenie dintre Sunai Cadâr şi patronul de la Sevda. Bărbatul căruia Sunai Cadâr, fostul şef al Vămii Constanţa, i-a transmis un SMS cu textul "Spune-i lui Gelil să ardă toate hârtiile", în momentul descinderilor din dosarul "Şpaga în vămi", este chiar Anefi Erol. Firma Sevda Impex SRL, la care Erol Anefi este unic asociat şi administrator, are peste 300 de angajaţi, zeci de magazine în toată ţara şi derulează afaceri de milioane de euro.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suntem in 2021 si nu e de mirare ca angajatii Sevda iau toti examenul auto fara probleme si sunt examinati de un sef de la frontiera care lucra ca ofiter de politie examinator la Serviciul Permise.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272