REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Patronul casei de amanet Garant își trage bloc pe Aurel Vlaicu!

Patronul casei de amanet Garant își trage bloc pe Aurel Vlaicu!

Replica API 8 februarie 2020 | 00:00 920

Intervin modificări la sensul giratoriu de la Vivo?!

Intervin modificări la sensul giratoriu de la Vivo?!

Un nou imobil pe bulevardul Aurel Vlaicu! Investitorul este nimeni altul decât patronul casei de amanet Garant, afaceristul Virgil Dulea. Dacă va fi aprobat PUZ-ul, atunci și sensul giratoriu din zona Vivo va suferi modificări. Zona studiată se vizavi de centrul comercial VIVO.

Pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona accesului la Centrul comercial Vivo, este amenajat un sens giratoriu. În contextul unei investiții ce urmează să fie realizată, în viitorul apropiat, de societatea Seaside Invest SRL, deținută de Virgil Dulea, patronul casei de amanet Garanti, acesta va fi reconfigurat. Societatea consultă constănțenii cu privire la modificarea reglementărilor urbanistice generat de imobilul din bulevardul Aurel Vlaicu nr. 285. Primăria Constanța a postat pe site anunțul de consultare privind elaborarea Planului Urbanistic Zonal - modificare reglementari urbanistice generat de imobilul din bd. Aurel Vlaicu nr. 285, acolo unde societatea Seaside Invest SRL, deținută de Virgil Dulea, patronul de la Garant, intenționează să investească într-un imobil. Zona vizată este situată vizavi de centrul comercial Vivo. Având în vedere extinderea amprizei bulevardului Aurel Vlaicu care prevede crearea unui drum colector pe partea dreaptă de mers dinspre bulevardul Tomis spre centrul comercial Vivo, propunerea PUZ constă în reconfigurarea intersecției prin translatarea sensului giratoriu existent cu circa 6 metri, după cum se arată în documentația depusă.

Reamintim că Virgil Dulea s-a aflat, în urmă cu mai mulți ani, în centrul unui scandal de proporții. În 2007, în urma unor descinderi, oamenii legii, însoţiţi de Garda Financiară şi reprezentanţi ai OPC i-au confiscat peste 100 de kilograme de aur de la casa de amanet Garant, motivat fiind faptul că aurul nu avea documente justificative. Dulea a acuzat polițiștii că au furat o parte din aur. Au urmat ani de anchete, de procese, Dulea fiind trimis pentru evaziune fiscală și spălare de bani. După 12 ani, Dulea Virgil a fost achitat definitiv.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Antanaaa, o sa dispara samsari de acolo? Aaaaaa, de unde isi mai i-au romanii tzepe? Hai maaaaaa....
2
0
Sa construiasca pe spatiu verde aia vezi tu extindere TRANOIULE
3
0
Sau l a lasat aia buna cu fata de panarama?la ce fata are lakele nici "platica" nu prinde femei,dar cand ai bani,faci evaziuni ce mai conteaza...
2
0
Sa extinzi orasul inseamna sa construiesti la periferie, nu sa distrugi orice petic de spatiu verde. Si inca ceva: tarani mutati la oras sunt doar cipanii care au venit din judetul Tulcea. Siktir!
16
3
Pisici porno de Radu Cristian era la Garda cand au furat baietii aurul si au pus fier la schimb. Bravo politia romana, Garda financiara si toti hotii angajati la stat.
6
0
Daca nu face este naspa , daca face este rau . Pai cine sa va mai inteleaga bai taranilor mutati la oras . Ce este rau daca construeste ? Toate orasele se extind . A dracu natie romanu , pana nu ii moare capra vecinului , nu se lasa .
9
10
Beton sunt disperat dupa a face blocuri in tot orasu lumea pleaca afara in alte tari de saracie si ei fac bloc
8
0
Si ce cotetze de apartamente sunt peste drum de Maritimo!!! Pai alea facute de Ceasca acum 50 de ani! dau clasa. Si tin si la cutremur. Nici nu vreau sa ma gandesc cate o sa cada cand va veni cutremurulala peste 7 grade
18
0
De abea ashtept sa facaca un cacat de bloc, sa cucumpar shi eu un cacat de apartament! Il cumpapar, il pun la punct, apoi ii dau floc! Pardon, foc! Asa, de-al dreaqu'! Va fut! Pardon, va pup!
8
4
A dat cat trebuia si sunt prieteni iar, ca baietii. Cum esti impotriva curentului cum te salta la ordin. Camora.
17
0
oamenii saraci isi permit asemenea baraci, fraierii care muncesc si platesc taxe la stat detin un apartament cu rate pana la pensie ca atata pot, achitat pe rug trebuia
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272