REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Patronul echipei CFR Cluj a intrat în comă indusă. El a suferit un atac cerebral

Patronul echipei CFR Cluj a intrat în comă indusă. El a suferit un atac cerebral

Replica API 17 iulie 2022 | 00:00 2695

Neluțu Varga a ajuns de urgență la spital. Patronul echipei CFR Cluj a intrat în comă indusă, după ce a suferit un atac cerebral.

Clipe de coșmar pentru Neluțu Varga. Patronul clubului de fotbal a ajuns în stare gravă la spital. În aceste clipe el se află în comă indusă. Medicii au luat această decizie.

Bărbatul a ajuns, ieri, de urgență la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca. Nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Neluțu Varga a suferit un atac cerebral

Potrivit primelor informații, Neluțu Varga ar fi suferit un atac cerebral, iar medicii au decis să îi inducă patronului o stare neuro-vegetativă. Atunci el a fost băgat în comă indusă. Cadrele medicale au luat această decizie pentru a calma spasmul cerebral, dar și pentru a evita o extindere a daunelor cerebrale pe care le-ar fi suferit din cauza stresului, după rezultatele din Liga Campionilor, potrivit stiripesurse.ro.

Patronul clubului de fotbal CFR Cluj a fost supus unui examen tomograf/RMN, iar rezultatele au arătat că inducerea într-o stare de neuro relaxare este cea mai bună decizie în momentul de față.

Cu atât mai mult, acesta va urma o reevaluare la 4-7 zile. Pentru a se afla dacă a leziunile suferite au dispărut, Neluțu Varga va face și un nou control RMN.

Când a ajuns la urgențe, medicii au constatat că atacul cerebral s-a petrecut în zona creierului mic. Funcția cerebrală care îi controlează o parte din echilibru, dar și vorbirea ar fi fost afectate.

Ștefan Florian, profesor doctor, a anunțat că Neluțu Varga se simte mult mai bine și își revine. Cu toate astea, acesta nu a vrut să ofere mai multe detalii despre starea de sănătate a patronului de la CFR Cluj.

Patronul CFR Cluj se află, în prezent, sub monitorizarea atentă a medicilor. Ei vor stabili cu exactitate motivul atacului cerebral, dar îi vor stabiliza și starea de sănătate. Potrivit stirilekanald.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dane,dati demisia mai nesimtitule pentru ca l-ai bagat pe asta in spital,fii si tu macar odata-n viata demn,asumati esecul si dispari de acolo,sau astepti sa moara N.Varga ?.
2
0
in care traim. Aproape ca nu e om care sa nu moara de la accident vascular cerebral
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212