REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Patronul firmei la care FĂGĂDĂU își SPĂLA mașinile, trimis în JUDECATĂ pentru TRAFIC de INFLUENȚĂ

Patronul firmei la care FĂGĂDĂU își SPĂLA mașinile, trimis în JUDECATĂ pentru TRAFIC de INFLUENȚĂ

Replica API 24 septembrie 2020 | 08:52 9515

Dumitru Claudiu Apostolide a fost trimis în judecată pentru trafic de influență, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Constanța pe 22.09.2020, urmând a se stabili primul termen în proces. Menționăm că acesta controlează firma Perfect Knik SRL, căreia Primăria Constanța i-a atribuit, în 2018, un contract pentru servicii de spălare a mașinilor din parcul său auto, fără organizarea unei licitații, pe baza unei proceduri simplificate.

Și mai interesant este faptul că Dumitru Claudiu Apostolide este soțul Sandei Apostolide, fostă polițistă locală în cadrul Primăriei Constanța, la Biroul Urmărire și Executare Măsuri în Domeniul Construcțiilor. Și spunem ”fostă” întrucât pe site-ul Primăriei, în dreptul numelui ei, apare: încetat/suspendat activitatea. Cu toate acestea, ultima sa declarație de avere este completată pe 6.05.2020. Cel mai probabil se află în concediu de creștere a copilului, având în vedere că pe pagina de socializare a lui Dumitru Claudiu apar fotografii cu doi copii, între care și un bebeluș. Astfel, deține un teren de 350 mp, dobândit în 2018, cotă parte ½, în Valu lui Traian, și o casă tot în Valu lui Traian. Nu deține bunuri imobile și nici… alte averi. Revenind la soț, respectiv Claudiu Dumitru Apostolide, acesta controlează firma Perfect Knik SRL, cu sediul în Valu lui Traian, fiind vorba, de fapt, de spălătoria Talent Car Wash, căreia îi face reclamă pe Facebook.

Contract, în 2018, cu Primăria Constanța

Amintim faptul că Primăria Constanța a atribuit pe 26 noimbrie 2018 un contract pentru servicii de spălare a mașinilor din parcul său auto, fără organizarea unei licitații, pe baza unei proceduri simplificate inițiate pe 28 august. ”Obiectul achiziției de atunci:”Serviciul de spălătorie auto” îl reprezintă prestarea serviciilor conform cerințelor tehnice, respectiv spălare interior-exterior și curățare tapițerie pentru autovehiculele Primăriei municipiului Constanța”, se arăta în documentația de atribuire. Valoarea estimată inițial a contractului a fost de 279.840 de lei, fără TVA, dar firma aleasă de primărie s-a angajat să ducă la capăt obligațiile pentru jumătate din această sumă.

Trimis în judecată pentru trafic de influență

Dumitru Claudiu Apostolide a fost trimis în judecată pentru trafic de influență alături de Florian Lucian Niculae. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Constanța, pe 22.09.2020, urmând a se fixa primul termen în proces. Potrivit art.257 C.p., primirea ori pretinderea de bani sau alte foloase ori acceptarea de promisiuni, de daruri, direct sau indirect, pentru sine ori pentru altul, săvârșită de către o persoană care are influență sau lasă să se creadă că are influență asupra unui funcționar pentru a-l determina să facă ori să nu facă un act ce intră în atribuțiile sale de serviciu, se pedepsește cu închisoare de la 2 la 10 ani.

Citește și: Primăria Constanța își spală mașinile la firma unei polițiste locale

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce e cu gorillla asta
0
0
Maffiot are
0
0
Encica face parte din clanul oaie
2
3
Pana cum ceva timp erai pupatorul nr 1 a lui fagadau a sarit la cap cu ceva peste comenescu imi este scarba de voi
17
8
curvistina asta si-o pune cu prostul ala care se da mare sef , analfabetul encica... indicat ar fi ca individul asta sa nu-si mai ascunda coarnele sub sapca si sa se mai intereseze cand a procreat copiii sau macar un test de paternitate...
20
5
dragule Functionar Primarie daca o fi asa cum regurgitezi dal in colo apucate nene si executai o felatie sa se invete minte.Poate daca am sa am un pic liber te las sa ma rezolvi si pe mine,leeepra
4
21
Dar spagarul si traficantul Mereuta, director la DGASP, care trucheaza toate licitatiile? Acolo sa vedeti manevre...
22
5
Avar si mincinos - daca si de la spalatul masinilor Primariei tu iti ei spaga ?!? Ce hot ordinar esti - pervers !
15
9
Dudule!! Ce ai facut ma!!
9
4
Cine se aseamana se aduna.
7
7
ce colcaiala de infractori e in primarie !!! In frunte cu hotul sef muistul fagadau !!!
23
8
Adica sa duceau pana la valul lui traian sa spele masinile cand constanta pute de spalatorii auto. Bravo, trai neneaca pa banii nostrii. Sictir.
20
12
te promoveaza,face afaceri in numele tau,apoi te demasca,...te denigreaza..
13
5
AUTOTURISMELE SE SPALA LA PRET INTEGRAL SI DISCANTULUI IL IA SEFU ! NU TREBUIE LICITATIE UNDE SA SPELI MASINA SAU LA CE PECO SA ALIMENTEZI !
13
7
Fura tricouri cand mergeam cu autocarul la munte. A tras la xerox bancnote de 100 dolari pe care le-a vandut la un tigan din Palas. L-a prins ala si i-a rupt maxilarul. Mi-era frica sa-l bag la mine in casa ca fura, fugeau toti baietii de el. Eugen
20
7
Za Knik is nat perfect. Fuck it!
14
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218