REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Patronul fostului restaurant Cafe Cafe din Constanţa, Cătălin Nedelcu, are CAZIERUL curat!

Patronul fostului restaurant Cafe Cafe din Constanţa, Cătălin Nedelcu, are CAZIERUL curat!

Replica API 25 martie 2020 | 00:00 5484

Patronul fostului restaurant Cafe Cafe din Constanţa, Cătălin Iuliu Nedelcu, şi-a „curăţat” cazierul. Nedelcu a fost condamnat definitiv, în februarie 2015, de Curtea de Apel București, la un an de închisoare cu executare, după ce, în septembrie 2012, cu ocazia efectuării unei percheziţii domiciliare, a exercitat violenţe asupra a doi lucrători de poliţie aflaţi în exerciţiul atribuţiilor de serviciu. După câteva luni de închisoare a ieşit, iar în ianuarie a.c. a cerut reabilitarea judecătorească.

Cătălin Iuliu Nedelcu

Cătălin Iuliu Nedelcu a solicitat instanței să constate intervenită reabilitarea sa și ștergerea din cazierul judiciar a mențiunilor cu privire la condamnările primite. Nedelcu a executat pedepsele aplicate de instanțe, fiind împlinit termenul prevăzut de lege, mai ales că nu a mai suferit nicio condamnare. Magistraţii i-au admis cererea, decizia nefiind atacată.

Reamintim că, în 2012, vecinii au sesizat poliția cu privire la lucrările efectuate în apartamentul patronului restaurantului amintit, de pe Bulevardul Ferdinand, iar oamenii legii au efectuat o percheziție la domiciliu. În timpul percheziţiei, proprietarul apartamentului a bruscat un lucrător de poliţie care făcea parte din echipa de cercetare. Patronul Cafe Cafe a trântit cu putere o ușă și a prins mâna unui polițist. Procurorii au dispus cercetarea și reținerea sa, la acel moment, pentru ultraj.

În luna februarie a anului 2015, Cătălin Nedelcu a fost condamnat cu executare pe o perioadă de un an, fiind obligat la plata unei amenzi de 15.000 de lei. În luna martie a anului 2015, zbuciumatul Cafe Cafe a mai primit o lovitură uriașă. Inspectorii Antifraudă au luat la “puricat” câteva locuri din Constanța și i-au prins și pe cei de la Cafe Cafe cu lipsa bonurilor fiscale și alte nereguli. Drept urmare, Nedelcu a fost obligat să-și închidă afacerea pe o perioadă determinată. Şi-a scos restaurantul la vânzare.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu parere de rau frumoasele restaurante popas cherhana etc vor falimenta cat de curand ,se vorbeste in lumea buna ochi albastri ca o sa reizbugneasca virusul la adunari ex restaurante discoteci etc ,oamenii sunt panicati chiar daca declara ca sa dus pandemia aceasta nenorocita oamenii inteligenti nu mai risca viata stand bot in bot la palavre in discoteca popas lume buna etc doar inconstientii se mai duc in restaurante mai ales agomerate
2
0
Ce aveti impotriva lui? Este un pai mic si el acolo... De ce ii acordati atata importanta?
3
1
De ce nu ati scris de acest specimen hidos cand era la puscarie, care nici nu merita reabilitarea! De ce a facut puscarie la persoane protejate,ce risc reprezenta el,cumva a facut parte din categoria persoanelor vulnerabile? Un boschetar si un sifon a fost si afara si la puscarie! Incercati sa nu-mi comentati ce am spus ca incep sa spun mai multe si nu-i bine pt ca mai dau si alte nume!
6
0
Desi are tatele mai mari ca o femeie se dadea la fete tinere deformatu
6
0
mai vreti pensii specile, fmg de zdrente! sa muriti de Covid-19 toti judecatorii si avocatii din Romania !
11
2
A ocupat si blocat cu japca un teren de pe strada Poporului si a blocat accesul pietonilor. La fel si in spatele casei, aleea paralela cu Poporului.
11
0
Mama lor de pensii speciale si drepturi fara numar ale magistratilor. Fac minuni la comanda.
20
0
Un ordinar libidi nos ...
21
1
NE UITAM CINE E SEFUL IPJ CT, NE DAM SI SEAMA DE CE ! EI SUNT PRIETENI VECHI SI AU FACUT MULTE GHIRDUSII, ATI UITAT SA SCRIETI IN ARTICOL CA INDIVIDUL ASTA SE OCUPA SI CU FIER FORJAT SI IN MAMAIA CU TRAMBULINE
26
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272