REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Patronul Hotelului Bâlea, drept la replică

Patronul Hotelului Bâlea, drept la replică

Replica API 18 ianuarie 2021 | 09:37 1430

În urma articolului publicat de Replica, cu titlul "Frații MICULA, ȚEPUIȚI de un mic AFACERIST din LUPENI”, directorul hotelului Bâlea a transmis câteva precizări, pe care le puteți citi mai jos.

„Pentru informarea corecta a d-voastră și a cititorilor publicației, doresc să formulez următoarele obiecții:

1. Articolul scris și publicat face subiectul unui dosar civil aflat pe rolul unei instanțe de judecată, amintit chiar de autorul articolului. Considerăm că ne crează prejudicii atât de imagine cât și la influențarea opiniei publice sau a cursului dosarului, înaintea termenului de judecată.

2. "Țeapa" despre care autorul vorbește în articol si de asemenea subiectul dosarului aflat pe rolul instanței, este de fapt modalitatea prin care, pe cale legală, solicităm recuperarea investițiilor făcute în complexul hotelier BÂLEA din Neptun, actele deținute relevând pretenții reciproce nicidecum sume de bani, cu orice titlu, exclusiv, datorate de noi.

3. Investițiile făcute de chiriaș au fost efectuate cu acordul scris al proprietarilor, în urma unui proces verbal al OPC Constanța prin care am fost amendați și conditionați să executăm "reparații capitale" imobilului contractat, orice alte interpretări sau supoziții devenind de prisos.

4. Urmare a deciziei proprietarilor de a înstrăina imobilul, în condițiile nelămuririi situației pretențiilor reciproce, suntem în situația de a cauta soluția optima și legală pentru recuperarea sumei investite în hotel și restaurant, situație în care am initiat și demersul legal în instanța pentru clarificarea acestei situații prejudiciabile”, a transmis Daniel Betiu, directorul hotelului Bâlea.

Citește și:

Frații MICULA, ȚEPUIȚI de un mic AFACERIST din LUPENI

A.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108