REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Patronul magazinului Diner din Valu, MESAJ HILAR: "Voi investi din buzunarul meu ca să nu vă mai bucurați!"

Patronul magazinului Diner din Valu, MESAJ HILAR: "Voi investi din buzunarul meu ca să nu vă mai bucurați!"

Replica API 26 mai 2017 | 00:59 630

Patronii magazinul Diner din localitatea Valu lui Traian au fost sancționați, iar activitatea a fost suspedată până la remedierea deficiențelor. De ce? Pentru că inspectorii CJPC au găsit, în urma unui control, carne expirată și cu viermi. Însă, deținătorul spațiului comercial a venit cu un mesaj... amețitor, în care explică faptul că va investi din propriul buzunar ca să nu se mai bucure oamenii de răul lui. "Ce soartă nedreaptă", nu-i așa? Când ar fi trebuit să investească din buzunarele vecinilor. Lăsând gluma la o parte, precizăm că toate greșelile gramaticale îi aparțin celui ce a scris textul.

"Începând cu ora 16,00 se v-a redeschide din nou Supermarket Diner întrucât a fost adeverită nevinovăția pe care am dovedit-o,iar pentru cei care s-au bucurat de răul nostru îmi pare foarte rău să vă dezamăgesc și cu această ocazie voi investi pe viitor în utilaje noi din buzunarul meu să nu mai vă bucurați altădată de răul meu cu toate că nu ați cumpărat nimic de la noi sau dacă ați cumpărat a fost un mic produs,dar nah așa-i omul el dacă nu are Supermarket nici altul să nu aibă", a scris pe Facebook Diner Menali. Amintim că în dimineața de miercuri, 24 mai, inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului au luat la puricat localitatea Valu lui Traian. Prima oprire: așa-zisul supermarket Diner, situat pe DN3. Nici bine nu au intrat că inspectorii au și strâmbat din nas și asta pentru că deja descoperiseră carne expirată și împuțiță, unele bucăți fiind negre și cu viermi!!!. De precizat este că punctul comercial chiar arăta... într-un mare fel, în sensul că harababura era la ea acasă: cartofi scoși la vânzare în lăzi, pe jos, pulpe de pui congelate aruncate prin lăzi frigorifice alandala și mirosuri pestilențiale. Pe lângă produsele expirate, s-a descoperit că anumite frigidere și lăzi frigorifice nu erau băgate în priză și produsele (carne și preparate din carne) erau uscate. Magazinul a fost amendat cu 20.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus oprirea temporară a activității până la remedierea deficiențelor. Toate produsele expirate sau neconforme (40 de kg) vor fi distruse, a precizat Horia Constantinescu, şeful CJPC. Numai că toate aceste deficiențe care au pus în pericol sănătatea oamenilor nu par prea importante pentru patron și asta se înțelege din mesajul postat. În plus, chiar "amenință" că va investi în utilaje noi, din propriul buzunar, de parcă legea prevedea să investească din buzunarele vecinilor.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cap de oaie ! Asta e cel mai prost !
0
0
Diner Menali , este numele patronului. Niste imputiti!!! Asa le trebuieee sa ii inchida de tot!! Cocina aia nu se poate numiiiiiii magazinnnn sincer! Sa va fie rusine!
3
0
apucate sa vinzi cocs ,nu mai trebuie sa faci curatenie
5
0
DE CE PULA MEA IL PROTEJATI SI NU-I SPUNETI NUMELE TURCULUI IMPUTIT ? SAU ATI HALIT KEBAP DE LA EL MOCA LA NEPTUN ?
1
0
poate ca diner market are alt fel de clienti,am vazut un film in care ,subteran traia o rasa de neoameni care nu consumau alimente proaspete,daca cumva faceau rost de asa ceva o puneau in putizor ca sa devina pe gustul lor,deci totul depinde de clienti si de gusturile lor
1
0
clocaie sobolanii in magazinul ala! scarba dracului ce este.
7
0
F bine dintre dale la .....
0
0
Bah faliment la tine mai turc!!
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218