REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Patru excursii pe care nu trebuie să le ratezi: croazieră în Delta Dunării, excursie la Castelul Regina Maria, tărâmul magic de la Gura Portiţei şi Paradis Land!

Patru excursii pe care nu trebuie să le ratezi: croazieră în Delta Dunării, excursie la Castelul Regina Maria, tărâmul magic de la Gura Portiţei şi Paradis Land!

Replica API 31 iulie 2019 | 17:38 1865

Day Trips Constanta - Paradis Vacante de Vis

Day Trips Constanta - Paradis Vacante de Vis

Litoralul românesc, staţiunile sale, Delta Dunării ori Bulgaria vecină au nebănuite resurse de petrecere a timpului. Excursiile organizate de Paradis Vacante de Vis, sub brandul Day Trips Constanta, merită toată atenţia. În momentul de faţă, fie că eşti constănţean ori turism, trebuie să ştii că ai la dispoziţie 4 excursii de o zi în următoarele locaţii: Delta Dunării, Gura Portiţei, Balcic, Parc Aventura Neptun.

Prima excursie propusă este o croazieră în Delta Dunării – TUR UNESCO, cu plecare din Mamaia şi toate stațiunile din sudul litoralului. Transportul este asigurat cu autocarul şi cu o şalupă confortabilă. Durata excursiei: 9:00 A.M. – 6 P.M. Tarifele sunt următoarele: 199 lei/adult; 169 lei/copil 1-10 ani. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0726 77 90 66.

Mai multe detalii: paradistours.ro/excursii

Scurtă descriere a excursiei: Deplasare în cursul dimineţii cu autocarul către Murighiol, unde are loc îmbarcarea pentru transferul în Delta Dunării. “Parcurgem un traseu pitoresc pe canalele înguste ale Deltei, străbatem lacurile “locuite” de pelicani, cormorani şi egrete, admirăm covoarele infinite de nuferi galbeni şi albi şi ne oprim pentru a fotografia toate aceste minuni ale naturii”, spun organizatorii. Urmează apoi prânzul tradiţional (opţional, 50 lei / persoană) la un restaurant cu specific pescăresc; timp liber pentru plajă şi relaxare la piscina resortului unde se serveşte prânzul. După-amiaza participanţii se îmbarcă în autocar pentru întoarcere către hotel.

A altă excursie:Povești la Malul Mării Negre: excursie de o zi la castelul Reginei Maria, de la Balcic (Bulgaria)

Plecarea are loc din toate stațiunile de pe litoral, cu autocarul. Durata excursiei: 9:00 A.M. – 6 P.M. Tarife: 139 lei/adult; 119 lei/copil 1-10 ani. Rezervări: 0726 77 90 66.

Detalii: paradistours.ro/excursii

În 1925 este începută construcţia Castelului de la Balchik. Pentru grădinile castelului s-au adus pietre tocmai din insula Creta, iar decorul acestor grădini superbe este terasat în 6 trepte, pentru că Regina Maria a fost mama celor 6 copii: Carol, Elisabeta, Maria, Nicolae, Ileana şi Mircea. Regina era foarte iubită la Balchik, aici i se spunea Sultana, pentru că vila sa este asemănătoare construcţiilor musulmane, are un turn precum un minaret. Balchik devine şi locul de refugiu al Reginei Maria după moartea Regelui Ferdinand, iar după moartea Reginei Maria, inima sa a fost adusă la Balchik, într-o casetă de argint decorată cu peste 300 de diamanate şi pietre preţioase. Grădina Botanică din Balchik este la fel de atrăgătoare ca şi Castelul Reginei Maria, aceasta adăposteşte plante exotice şi mai bine de 3.000 de specii de cactuşi.

O a treia excursie este o invitație pe tărâmul magic de la Gura Portiței!

Plecarea se poate face din toate stațiunile de pe litoral. Transportul se face cu autocar și șalupă rapidă. Durata excursiei: 9 ore. Tarife: 249 Lei/adult; 229 Lei/copil (1-10 ani).

Rezervări: 0726 77 90 66

“Ne deplasăm în cursul dimineţii cu autocarul către Jurilovca. Prima oprire o vom face la cetatea Enisala (sec. XIV), singura cetate medievală încă în picioare în Dobrogea, de unde putem admira Delta Dunării de la înălţime. În traseul nostru vom admira şi moscheea de la Babadag, una din cele mai vechi moschei din România (1610).

Prânzul pescăresc va fi servit chiar în portul Jurilovca, de unde ne îmbarcăm pentru transferul spre Gura Portiţei. Străbatem lacurile cu o oprire pentru a admira pelicanii la insula Ceaplace.

Timp liber pentru plajă și relaxare în satul pescăresc Gura Portiţei.

După amiaza ne îmbarcăm pentru întoarcere către hotel admirând satele pescăreşti cu case albastre din Jurilovca şi Vişina” – este descrierea pe care o oferă organizatorul acestei excursii!

O a patra destinaţie propusă: Paradis Land – primul şi singurul parc de Aventură de pe litoralul românesc!

Vino să petreci o zi la Paradis Land - locul perfect pentru o zi în natură, cu activităţi de relaxare şi distracţie, atât pentru copii, dar şi pentru adulţi.

Sunteţi aşteptaţi la Paradis Land cu:

ESCAPE ROOM;

14 trasee de aventură prin copaci;

Circuit de tiroliană;

Panou escaladă;

Crazy jump;

Airsoft;

Tir cu arc;

Dragon galben;

Trambulină;

Mini-tiroliană

Rezervări: 0756166611

Detalii: www.paradisland.ro

Cu o experiență de aproape 20 de ani, specializată în turismul de litoral, Agenția Paradis Vacanțe de Vis a pus bazele diviziei de excursii Day Trips Constanța în anul 2014. Chiar dacă Delta Dunării reprezintă punctul de atracție principal pentru turiștii aflați în vacanță pe litoral, portofoliul de excursii de o zi s-a diversificat de la an ajungând în acest moment să ofere opțiuni interesante pentru toate genurile de experiențe. Fie că vorbim de excursii de relaxare sau aventură, de tururi istorice sau arhitectonice, de experiențe culinare sau degustări de vinuri locale, excursiile de o zi aduc un plus vacanțelor pe litoral.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A pus hotul de Adrian Nastase mana si pe Gura Portitei !
0
0
Day trips,
2
0
Nu s-au stabilit datele cind se fac aceste excursii?
0
0
Dgkjgghkkkgjlhff
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272