REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

PATRU FOCURI DE ARMĂ în trafic, pentru prinderea unui minor care conducea o maşină în Faleză Nord!

PATRU FOCURI DE ARMĂ în trafic, pentru prinderea unui minor care conducea o maşină în Faleză Nord!

Replica API 2 iulie 2018 | 05:35 288

Patru focuri de armă au fost trase, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 30 iunie – 1 iulie, puțin după miezul nopții, în zona Faleză Nord din municipiul Constanța. Cei care au tras focurile de armă erau polițiștii aflați în urmărirea unui autoturism al cărui șofer a refuzat să oprească la semnalul regulamentar și pe care oamenii legii l-au urmărit, în trafic, pe o distanță de aproximativ cinci kilometri.

În jurul orei 00,25, un echipaj al Serviciului Rutier a depistat pe strada Pescarilor un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr. Au făcut șoferului semnalul regulamentar să tragă pe dreapta, moment în care, însă, acesta a călcat accelerația.

A urmat o urmărire pe o distanță de aproximativ cinci kilometri; tânărul nu dădea semne că intenționează să oprească, ba mai mult a provocat și un incident rutier, în timpul urmăririi acroșând lateral un alt autoturism, care era staționat la apropierea intersecției dintre străzile Unirii cu Libertății. Drept pentru care, pentru prinderea și imobilizarea tânărului, polițiștii au folosit armamentul din dotare, trăgând patru focuri de armă, unul în plan vertical, alte trei în direcția anvelopelor autoturismului.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în urma folosirii armamentului din dotare nu a fost rănită nici o persoană și nu au fost înregistrate pagube materiale.

Polițiștii au stabilit că la volan se afla un tânăr de 17 ani, din Constanța, care, bineînțeles, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

Cât privește autoturismul staționat pe care șoferul fugat l-a lovit în timpul urmăririi, se estimează că a fost avariat în proporție de 20%.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In viata lui n-ar mai trebui sa primeasca carnet. Ca si cei fara carnet si beti.mentalitate de carutasi.au impresia ca daca si-au luat o bulgareasca, isi pot permite ce vor.Activitate cerebrala minima. Macar calul stia sa se fereasca si sa te aduca acasa.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614