REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Paul Ipate, declarații sincere despre gelozia din cuplu. „Intri într-un malaxor psihic din care foarte greu mai ieși”

Paul Ipate, declarații sincere despre gelozia din cuplu. „Intri într-un malaxor psihic din care foarte greu mai ieși”

A.F. 30 mai 2023 | 00:00 663

Paul Ipate și Jojo formează un cuplu de 9 ani și au împreună o fetiță, pe Zora. Până acum, aceștia nu au decis să facă nunta însă se înțeleg de minune, iar actorul dă câteva detalii din relația lui cu Cătălina Grama, sau Jojo, așa cum o știe toată lumea.

Paul Ipate, declaratii sincere despre gelozia din cuplu. „Intri intr-un malaxor psihic din care foarte greu mai iesi”Paul Ipate și Jojo

Recent, actorul a fost invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, găzduit de Cătălin Măruță, și a povestit cum a cunoscut-o pe partenera lui.  

„Ne-am cunoscut pe platoul de filmare, la Florin Piersic jr. Nu s-a lansat filmul, existând niște probleme acolo între ei, de producție, probleme administrative, nu-i treaba mea.

Eu am făcut un spectacol cu Florin Piersic jr, apoi eu l-am chemat la un alt spectacol de-al meu. A venit și după mi-a propus să joc în film. Țin minte că m-a întrebat dacă am probleme cu nuditatea, că există o scenă de dragoste.  

Paul Ipate, declaratii sincere despre gelozia din cuplu. „Intri intr-un malaxor psihic din care foarte greu mai iesi”

Zic: „Depinde ce nuditate, că dacă e gratuită nu mă interesează. Adică să însemne ceva.” Zice: „Nu, nu, nu. Stai, că nu arătăm chiar tot, dar o să filmezi cu Cătălina Grama.” Evident că am întrebat și eu cine este Cătălin Grama și a zis: „Cu Jojo”, „A… Da, da. Nu am nicio problemă.” O știam de dinainte, era mișto. Ne-am cunoscut pe platou și acolo s-au dezvoltat lucrurile. (…) Între noi, s-a întâmplat natural”, a povestit Paul Ipate, potrivit TVMania.

„Am fost gelos”

Paul Ipate a vorbit și despre gelozie. „Eu nu am gelozii. La mine, geloziile sunt la modul dacă eu sunt cu tine și se întâmplă ceva în fața mea, dacă mă sfidezi și ignori că sunt acolo, da, e o problemă, lucru care nu s-a întâmplat, dar altfel… Să stau, să mă gândesc și să-mi fac probleme că e în turneu, că e la filmări, că e pe platou.  

Paul Ipate, declaratii sincere despre gelozia din cuplu. „Intri intr-un malaxor psihic din care foarte greu mai iesi”

Eu nu sufăr de scenarită, să-mi fac tot felul de filme. Un singur gând este suficient, că de acolo se nasc altele și altele. Intri într-un malaxor psihic din care foarte greu mai ieși și eu nu sunt așa. Dacă e să se întâmple, se întâmplă cu tine în casă.

Nu sunt omul care… Îmi fac griji aiurea? De ce să-mi stric ceva ce la mine e bine? Dacă la mine e bine acum, de ce să stric eu cu tot felul de întrebări din astea tâmpite? Eu nu am gelozii. Am fost gelos, dar pe alte lucruri și la început pentru că na, sunt nesiguranțele de la început ca în orice relație. (…) La modul femeiesc, da (n.r. – dacă Jojo e geloasă), dar nimic ieșit din comun”, a mai povestit actorul, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468