REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Paul STĂNESCU, intoxicat de OBRĂZNICIA lui Lungoci și NAIVITATEA lui VIȘAN

Paul STĂNESCU, intoxicat de OBRĂZNICIA lui Lungoci și NAIVITATEA lui VIȘAN

Replica API 12 martie 2021 | 09:25 6445

Funcţiile din conducerea PSD Constanța sunt mai disputate în ultima perioadă, ca niciodată. După alegerile parlamentare, s-au făcut jocuri, s-au format alianțe, s-au stabilit strategii: totul pentru a-l lăsa pe Ion Dumitrache fără interimat și pentru a-l pune candidat la postul de primar al municipiului Constanța pentru 2024 pe Lucian Lungoci, iar pe George Vișan președintele Organizației Municipale. Deși, teoretic, actualul interimar este fără cusur, în culise, Dumitrache este vânat și pus la zid pentru a-l debarca de la conducerea organizației. Și nu doar pe el, ci și pe Felix Stroe, de la conducerea Organizației Județene. Una peste alta, disperarea pentru funcții în PSD Constanța a ajuns și la urechile șefilor de la București, după ce o mini, așa zisă, delegație, împinsă de la spate de tânăra speranță Gheorghe Donțu, a mers și a purtat discuții cu secretarul general Paul Stănescu. Însă, așa cum au ajuns, așa au și plecat: cu coada între picioare.

Paul Stănescu și Marcel Ciolacu, sursa foto: mediafax

În loc să se ocupe să facă opoziție în Parlament, să ia poziție vizavi de ce se întâmplă în justiție, în învățământ, în sănătate, să se preocupe de traiul de zi cu zi al românilor, că de aceea au fost trimiși în Legislativ, domnii parlamentari se bat pentru funcții de partid.

Dar cine făcea parte, printre alții, din cei nouă crai de la răsărit

Deputatul Horia Țuțuianu, urmat de Lucian Lungoci, visătorul etern, Radu Babuș, Dan Georgescu și George Vișan, Gheorghe Donțu, și alții au mers la București cu năframa în vârf de băț pentru a purta discuții cu conducerea partidului, despre faptul că au fost amânate alegerile pentru șefia organizației municipale Constanța PSD.

Felix Stroe

Jocurile făcute de ”corporativa” susținută de Gheorghe Donțu

Care era, de fapt, strategia lor ascunsă: să-l momească pe George Vișan cu funcția de președinte al Organizației Municipale, pe Lucian Lungoci, candidat la funcția de primar, după care, să înceapă bătălia pentru Organizația Județeană.

Lucian Lungoci

Cu alte cuvinte, după ce se vedeau cu sacii în căruță, i-ar fi făcut vânt, în pasul 2, și lui Felix Stroe de la conducerea județeană a PSD, urmând să-l pună pe Horia Țuțuianu președinte.

George Vișan

Horia Țuțuianu

Paul Stănescu le-a spus PAS

Revenind la vizita de la București, au fost întâmpinați de secretarul general Paul Stănescu, care i-a ascultat politicos, aflând, astfel, revendicările delegației de la Constanța. A, să nu uităm: plecarea la București a survenit după ședința de sâmbătă, în cadrul căreia s-au iscat discuții destul de aprinse, concluziile nefiind în favoarea găștii vesele, ”mânată” din spate de Gheorghe Donțu și executată cu zâmbetul pe buze de Lucian Lungoci.

Și, mai mult, după întâlnirea lui Dumitrache cu Vișan, de duminică, acesta din urmă l-a asigurat pe șeful interimar că nu-și dorește nici funcția de președinte al organizației, nici pe cea de primar.

Radu Babuș

Dar, unii se schimbă după cum bate vântul și nu au onoare să-și asume anumite lucruri, preferând să mizeze pe înțelegeri oculte și nesigure, dând vrabia de mână, pe cioara de pe gard.

Dar care au fost și revendicările delegației în fața lui Paul Stănescu?

Așadar, Paul Stănescu a fost informat de situația de la Constanța, că alegerile pentru șefia organizației municipale au fost amânate din cauza faptului că a apărut un contracandidat pentru Ion Dumitrache. De asemenea, au avansat câteva idei despre cum văd ei viitoarea schemă a conducerii organizației municipale. George Vișan, președinte, Lucian Lungoci, candidat la primar, și alții din cooperativa lui Gheorghe Donțu.

Gheorghe Donțu

După ce și-au spus off-ul, Stănescu le-a transmis, practic, că rufele se spală în familie, așa că i-a lăsat să se spele pe cap cu toate funcțiile, trimițându-i la Constanța așa cum au venit, cu coada între picioare. Stănescu i-a informat un lucru despre care ar fi trebuit să aibă cunoștință și ei, și anume că funcțiile se aleg în cadrul Organizației Județene sau Municipală, nu la București.

După eșecul de la București, au revenit la Constanța și au convocat BPJ

Cum s-au reîntors de la București, cei nouă din PSD au înțeles să treacă peste actualul președinte al Organizației Județene, Felix Stroe, și au convocat Biroul Județean pentru joi, 11 martie, ora 16.00. Au stabilit o ordine de zi pe genunchi care avea, printre altele, o informare a discuțiilor avute la București, cu Paul Stănescu, prezentată destul de trunchiat de însuși Lucian Lungoci și stabilirea datei alegerilor pentru 27 martie, iar până atunci interimatul să fie asigurat de o comisie, și nu de actualul președinte interimar, Ion Dumitrache. După două ore de discuții aprinse, în care niciunul nu a avut decența să spună vreo critică la adresa lui Dumitrache, dar niciuna, în final s-a dovedit că acesta din urmă a avut susținerea tuturor, fiind votat în unanimitate să continue interimatul.

Ion Dumitrache

A fost de acord inclusiv Lucian Lungoci pe care, anterior Dumitrache îl avertizase că-și va da demisia și că-l va lăsa la conducere, cu condiția ca el să organizeze alegerile... nestatutare, dacă tot insistă pe acest subiect. Acestea fiind spuse, toată lumea a concluzionat că alegerile vor avea loc după ce trece pandemia, iar Ion Dumitrache va asigura interimatul.

În aceste condiții, ”tăticul” Gheorghe Donțu nu a reușit să instaureze dictatura prin pupila Lucian Lungoci. (n.red. Donțu a spus tuturor că Lungoci este copilul lui și trebuie să-l susțină). Și nici nu o va face, în viitorul apropiat, după cum stau lucrurile!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dan Georgescu,tu te bagi in seama ca chiloti in cur,ce jocuri faci tu ma tradatorule,ai vindeo si pe mata sa iesi in fata,asa cum ai facut si faci cu aia de au fost langa tine o viata si ti au dat valoare,acum esti pe cai si nu te mudaresti de noroi cand mergi...lake flausat dai flit satenilor care te au votat,esti dusmanos cu aia de iti atrag atentia ca cheltui bani pe prostii,razbunator cu cei care nu te au votat si ti au spus in fata...insa vei disparea ptr ca chiar si apropiati incep sa te lase dupa ce iti vad adevaratul caracter....dar tu traieste imbatat de puterea ta iluzorie ...
0
0
Mahala , cei 9 protestatari ar trebui sa stie un lucru esential : rufele se spala in familie. Niciunul dintre cei 9 nu reprezinta nimic in ochii opiniei publice si nici in partid.Au ajuns in functii publice fara nici un merit. Ba unii dintre ei au ajuns deputati pusi pe primele locuri pe lista de Stroe. Sunt oameni in partid mult mai valorosi decat Lungoci, Tutuianu , Visan , Bercaru, Dontu. Majoritatea sunt traseisti politici. Vina o poarta exclusiv Stroe pentru ca i-a promovat fara sa merite.
0
0
lungoci si tutuianu si gasca lor mars jegurilor
2
0
S-au facut de kkt. Asa o sa fie de acum incolo: marginalizare pana o sa fie exclusi de Ciolacu care e din acelasi judet si prieten la catarama cu Felix!
6
0
O gasca de oameni de nimic: ce a facut semnificativ, ptr judet, in 4 ani de mandat, Tutuianu? NIMIC. Apropo putina lume stie ca e var cu Enache de la Kogalniceanu cel cu fabrica ilegala de tigarete!
7
1
Actualul primar poata sa stea degeaba, sa nu aiba nici o realizare in mandatul asta si tot nu-i mai votez pe Psd-isti astia. Astia merita stersi din cartea de istorie. N-au adus decat paguba pentru noi si bunastare doar pentru ei. Sunt doar cativa echilibrati in aceasta formatiune, pe care ii sfatuiesc sa fuga tare spre centru, spre dreapta. Socialism de cacat, sa nu zic comunism, care ne-a adus mai mult rau decat bine. Dumnezeu sa va pedepseasca dupa marimea faptelor asupra neamului.
4
4
Horia Tutuianu un facator de nimic.In mintw i mi vine bocetele acelei pesoane cu nevoi medical.A fost trimisa la plimbare de facatorul de nimic
10
1
Este un partid democrat? Nu prea rezulta din ce fac. Este un partid comunist din ce se vede. Functiu pe viata, lasate mostenire din comuist in comunist. Este doar un partid de famili unde doar cei cu pedigree au sanse sa promiveze. Restul, doar cu munca. Una peste alta, ma bucur cand vad cum se canibalizeaza. Succesuri.
6
3
Dl.Stroe puteti spune orice si bune si rele dar un singur lucru este cert si anume faptul ca este unul dintre cei mai buni organizatori si cu un IQ mult peste altii. RESTUL O ADUNATURA CARE NICI NU STIU CE VOR, DAR NICI NU POT.
6
11
ASTIA TOTI SE FUT IN KUR
6
3
Dontu miroase sangele si vrea la putere docherul sef. Lungoci protejatul lui executa tot fara sa clipeasca. Haide Dontu nu uita cat de grea lada era si cu sacul in spate el statea si lada o cara. Pacat de Visan ca se baga si asta sub Dontu. Dontu noul presedinte PSD, sa traisca!!!!
6
0
Ba boule da o pa nevastata la produs si ajungi primar garantat. Oricum si o trage la greu ca n baza ta ramane ne...
4
2
Nu pot sa l sufar pe Stroe, dar decat amoeba aia de Lungoci il prefer de 1000 de ori .
9
4
Ce drqu mai stau fosilele astea Stroe si Dumitrache ce plus valoare au adus ei in partid ? Sunt niste vanzatori niste nemernici!!
13
4
Stroe Felix este o lepra, l-a tradat si sabotat pe Fagadau si acum are imunitate. Porcu asta a capusat Raja,i-a supt pula puscariasului Constantinescu iar acum aduce in psd pt 2024 o alta lepra, pe Dumitrache. Astia sunt 2 golani care fa echipa si in 2x1 Hollding,sunt tovarasi de mangle si furaciuni.La greu ! Restu, Visan, Tutuianu,Babaus & comp s-au trezit cam tarziu. In timpul campaniei niciunul nu a avut curaj sa-i dea una peste bot lui Stroe iar acum e cam tarziu. L-au lasat singur pe Fagadau,i-au permis lui Babu sa fie nesimtit iar acum vor revolutie.Pass,se stie ca psd e mama coruptilor
21
5
Bai baieti, eu care am fost viceprimar, primar, presedinte la municipiu, si am fost mazilit de Stroe si Dumitrache ! Pai pe lachele asta de Lungoci si pspagalu de Visan ii mananca Stroe si cu Dumitrache intinsi pe paine ca pateul la micul dejun. Sau mascariciul de Horica care a chetuit toti banii pe bannere si si-a luat-o intre buci. Pai voi aveti puterea astora ? Mi-e mila de voi ca o sa veniti si voi la Mio la un ursulet...
16
3
Nu va dati seama dupa fotografie ca sunt un pervers ? Tatuca Dontu este idolul meu.Dupa trecerea la cele vesnice il voi impaia si il voi pune la retrovizoare pe post de bradulet parfumat.
14
3
Cristian Mosnianu,la univ nu ai ajuns macar prorector,in psd luci e pe topogan,nu de unde mai mancam?Te visam.macar primar de Eforie
6
4
Echipa de cacat propusa de Stroe si ajunsi parlamentari cu Tutu in frunte care nu a facut nimic pentru judet ca presedinte CJ vor sa-l mazileasca pe Dumitrache. Trebuie lasati sa-si rupa singuri gatul si sa desfiinteze PSDul in Constanta.
15
3
Sa va fut ca ....masina de cusut !
4
3
L a tradat si pe Fagadau ca atare nu mai mira pe nimeni caracterul lui infect
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468