REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Paul Stănescu și-a dat demisia din funcția de președinte executiv PSD

Paul Stănescu și-a dat demisia din funcția de președinte executiv PSD

Replica API 8 iunie 2019 | 04:17 402

Vineri, 7 iunie a.c., ora prânzului, liderii Partidului Social Democrat au intrat în ședință a Comiterului Național Executiv. Potrivit România TV, Paul Stănescu ar fi anunțat demisia din funcția de președinte executiv interimar al PSD, potrivit unor surse, întrucât nu a fost de acord cu poziția adoptată de Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a cerut membrilor PSD să organizeze cât mai repede un congres al partidului, în vreme ce Paul Stănescu ar fi susținut că este mai indicat ca respectivul congres să aibă loc în toamnă.

UPDATE:

Deși social-democrații susțin că Paul Stănescu a demisionat în contextul neînțelegerilor privind data organizării Congresului, Paul Stănescu a declarat, oficial, pentru agențiile de presă: „Sunt alături de doamna prim-ministru și președintele interimar al PSD până la viitorul Congres. Am demisionat din motive personale. E posibil la funcția de vicepreședinte, dar în niciun caz la cea de președinte”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La toate alegerile de acum inainte trebuie sa iesim masiv la vot sa dam de pamant cu PSD-ul asta nenorocit care ne sfideaza si batjocoreste in cel mai nesimtit mod! Ieri, in Senatul Romaniei, PSD si ALDE au facut zid pentru tariceanu ca sa nu fie anchetat si judecat pentru HOTIA de 800 000 de euro! Azi, maine, guvernul va da OUG ca si primarii, viceprimarii, presedinti de CJ, sa primesca si ei PENSII SPECIALE.. Asta nu se poate! Bugetul este al tarii, al tuturor romanilor, NU LA O GASCA DE HOTI!
4
0
Ce ai patit ma PSDistul ai turbat din cauza rezultatului de la alegeri sau asa esti tu din constructie.
3
1
Suntem condusi de un Guvern de Prosti,cu Juriti,tractoriti, lacatusi, electricieni,ne am facut de rasu Curulu cine ne reprezinta pe noi Prostimea,intelectuali lui Dragnea care le au dat numai placute cu Nr de Suedia,stampile cu viza Schengen si Bonusuri pentru Fellati la Kiselev pana vine Dragnea din puscarie,sa aiba rezerve,acuma sunt intelectuali.
4
2
futu-ti mortii ma-tii de pensionar rapciugos , ai venit cu 8 clase in SNC si te-au trimis la interjudeteana de partid , bagami-as pula in convocatoarele tale de 1 mai si 23 august .Mai trimiti oameni la canal ? rusine comunist reconditionat , ai chinuit oameni de prost ce erai , cum pizda ma-tii aveai tupeu sa tipi la ingineri ? mancai cacat la foscolo , javra.
0
7
Pa pa Paul....
0
1
acesti analfabeti, fosti tractoristi, muncitori necalificati, curve de pe centura - ne conduc. Culegem rezultatele
8
2
ce face acum?
2
0
Se trage de timp . Un vot ar rezolva tara rapid dpdv politic
8
1
bagati toti kkti in seama .....mu13 P5D! Iesim la vot sa ne pisam pe voi de fiecare data !
14
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272