REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Paula Pîrvănescu (MMACA): Antreprenorii reprezintă coloana verticală a oricărei economii

Paula Pîrvănescu (MMACA): Antreprenorii reprezintă coloana verticală a oricărei economii

Replica API 6 mai 2019 | 00:00 421

Paula Pîrvănescu

Antreprenori români şi străini au dezbătut, vineri, la Palatul Parlamentului, subiecte de interes pentru IMM-uri, precum importanţa conectivităţii şi digitalizării, stimularea spiritului antreprenorial şi contribuţia IMM-urilor, a companiilor de tip start-up şi scale-up la competitivitatea pieţei interne a Uniunii Europene.

Potrivit unui comunicat al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Paula Pîrvănescu, secretar de stat în minister şi moderatorul evenimentului dedicat antreprenorilor 'Connecting Europe through entrepreneurship and innovation' le-a transmis celor prezenţi convingerea sa că antreprenoriatul contribuie decisiv la dezvoltarea economică.

'Antreprenorii, fie oameni de afaceri sau companii locale şi internaţionale, reprezintă coloana verticală a oricărei economii', a spus Paula Pîrvănescu.

Rolul roboticii, digitalizarea industriei şi serviciilor, rolul tehnologiei cloud în viitorul roboticii, răspunsul politicilor europene la nevoile industriei au fost temele dezbătute de antreprenori de succes din România, Franţa, Malta, Bulgaria, Ungaria, Marea Britanie.

'Ca fost antreprenor, cred că trebuie să rămânem uniţi pentru că numai împreună putem fi mai puternici, în special în perspectiva competiţiei acerbe pe care o veţi înfrunta dacă veţi dori să vă dezvoltaţi afacerea în afara graniţelor ţării', a subliniat secretarul de stat în MMACA.

În acest context, oficialul român i-a asigurat pe participanţii la dezbatere de susţinerea permanentă a MMACA, prin programele derulate pentru sprijinirea investitorilor, valorificarea iniţiativei antreprenoriale şi transformarea sa în afacere de succes. În acest sens, relansarea spiritului antreprenorial, reducerea sarcinii de reglementare, accesul la finanţare şi accesul la pieţe şi internaţionalizare reprezintă direcţii prioritare în politicile publice în domeniu.

'Sunt convinsă că, împreună, vom continua să dezvoltăm un mediu de afaceri atractiv, benefic şi prietenos, prielnic demarării afacerilor şi investiţiilor pe care le consideram esenţiale pentru dezvoltarea mediului economic', a mai adăugat oficialul MMACA.

Evenimentul dedicat antreprenorilor a avut loc în contextul Reuniunii informale a miniştrilor responsabili pentru competitivitate (Piaţă Internă şi industrie), desfăşurată în perioada 2-3 mai 2019, la Bucureşti.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti un porc.
0
0
Interesanta faptura aceasta Pula Pirvanescu. Este o femeie atragatoare Pula Pirvanescu. Ii sta bine blondina Pulei Pirvanescu. Ii transmit toate cele bune Pulei Pirvanescu! Nu pot sa scriu ca o pup pe Pula Pirvanescu, ca se intelege ceva urat si dezgustator. Pa, Pula Pirvanescu!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218