REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Pavel Bartoș, afectat financiar din cauza coronavirusului. „S-au anulat concerte, spectacole, evenimente”

Pavel Bartoș, afectat financiar din cauza coronavirusului. „S-au anulat concerte, spectacole, evenimente”

Replica API 16 mai 2020 | 00:00 1706

Pavel Bartoș a stat două luni în izolare, alături de familia și, la fel ca și în cazul altor vedete, și el a fost afectat financiar. Actorul nu a dezvăluit ce sumă de bani a pierdut, însă a recunoscut că a existat o gaură în buget.

Pavel Bartoș

„O gaură în buget a creat tuturor artiștilor din România – s-au anulat concerte, spectacole, evenimente. Dar, pentru mine, mai importantă este sănătatea mea și a celor dragi mie. Restul le mai recuperăm!”, a declarat Pavel Bartos într-un interviu pentru jurnaliștii de la ciao.ro, citat de Libertatea.

Prezentatorul mărturisește că pandemia l-a îngrijorat. „Atunci când la nivel mondial se iau atâtea măsuri de precauție, atâtea restricții, nu ai cum să nu te panicheze puțin. Dar am încercat să mă informez cât mai corect pentru a găsi cele mai bune opțiuni în ceea ce mă privește pe mine și familia mea și a ieși sănătoși din această perioadă. În cazul meu, am încercat să văd partea plină a paharului: m-am bucurat două luni din plin de a mea familie”, a mai spus Bartoș pentru sursa citată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E si rahatelul asta mare artist!
6
1
Mai neica nimeni, fa si tu ce fac artistii astia si ai dreptul sa vorbesti....vitelule
3
6
ba hartistii melcilor,viata de huzurpe care o duceti,nemeritata,este datorata primarilor,mai ales pesedisti,care va dau sume imense ptr asa zise reprezentatii playback,de zilele orasului.Astea sint motive ptr spalat bani prin artificii,etc.Daca va luati onorarii din concerte cu bilete platite,la care sa va ia statul 18% cum imi ia mie de 10 ori la salariu,dobinda,etc,as mai zice ceva.dar voi sinteti niste evazionisti tupeisti mirlandezi.Sa muriti de foame!
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272