REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PAVELELE şi TROTUARELE lui Cristian Radu NU sunt pe placul cetăţenilor

PAVELELE şi TROTUARELE lui Cristian Radu NU sunt pe placul cetăţenilor

Replica API 21 octombrie 2020 | 23:38 2423

Cum o dai, cu românul tot nu-i bine. În ultima lună, la Mangalia s-au efectuat lucrări de modernizare a tramei stradale, incluzând şi montarea de pavele noi. Dar ce să vedeţi? Locuitorii de acolo sunt nemultumiţi de culoarea acestora şi de modul în care au fost pavelele aşezate pe trotuare întrucat nu inteleg modelul pe care arhitectul a dorit să-l realizeze.

Mai mulţi mangalioţi s-au declarat nemultumiţi de lucrările ce au loc în ultima vreme la ei în oraş. Mărul discordiei dintre cetăţeni şi autorităţile locale este reprezentat, de data aceasta, de pavelele proaspăt montate de către angajaţii de la firma ce se ocupă de lucrări. Ba culoarea nu este bună, ba modelul nu este înţeles de către cetăţeni. Cert este că de vină sunt autorităţile locale care nu au ştiut să aleagă culori mai vii şi lucrătorii angajaţi să le monteze pentru că nu au realizat opere de artă din nişte simple pavele.

“Mă dor ochii, pavajul nu are nicio logică”

Pe modelul “dacă nu face, de ce nu face? Dacă face, nu este bine”, mai mulţi locuitori ai oraşului Mangalia au stârnit o adevărată dezbatere pe tema amenajării şi reabilitării trotuarelor din oraş cu pavele, de către administraţia locală. Cei mai mulţi dintre ei şi-au declarat public nemulţumirea în legătură cu lucrările care, în opinia lor, sunt de mântuială. „Mă dor ochii! Pavajul nu are nicio logica sau este un mesaj ascuns? Treaba e de mântuială. Vrem lucruri bine făcute”, a declarat un cetăţean.

Un altul a făcut mişto de angajaţi, precizând că “Dorel nu s-a jucat cu puzzle cand era mic. A pus şi el cum a ştiut”. Pe lângă modelul “desenat haotic”, cetăţenii s-au plâns şi de culorile pe care aceste pavele le au, şi anume gri şi negru, ei preferând nuanţe ceva mai colorate şi mai vii. “Logica, ca logica, dar eu nu înţeleg de ce nu se folosesc culori vii, vesele, aşa cum stă bine unui oraş de litoral care vrea sa-i impresioneze şi să-i atragă pe turişti”, a mai declarat un cetăţean nemulţumit.

În vizor au fost luate şi blocurile din Mangalia care, de asemenea, ar avea şi ele culori şterse. Dar cine să-i mai mulţumească şi să le satisfacă toate dorinţele bizare?

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca imi punea unu pavelele in curte in halul asta ziceam ca si-a batut joc de mine. Cred ca pavelele astea zaceau uitate printr-un depozit, si le-au pus si ei cum au stiut. Doreleee fa ma ce model vrei tu.
2
0
Dincolo de estetica, problema este ca lucrarile par a fi abandonate de ceva vreme. Cred ca sunt asteptati din nou Orban si Turcan pentru a le termina!
3
0
Bravo Radu Cristian,s-o ti tot asa,Mangalia se infrumuseteaza pe zi ce trece,cei care sunt nemultumiti sunt chear carcotasi,rautaciosi si unii indoctrinati de Iorgus,cel care nu a facut nimic notabil pentru oras,spor la treaba in continuare!
4
5
mangalia si statiunile arata ca in zabrauti.exista o ruciada impotriva copacilor,unde.i vad acolo ii taie.Tot centrul ala betonat arata mizerabil,parcari betonate,fara un copac. poluarwa fonica si chimica,cu praf,in zona garii,dar si centrua atins limite inimaginabile. Ba cristian,lumea te.a ales ca sa nu revina iorgus vecinul incult si borfas,nu ca ai fi tu vreo mare gutuie.Inca n.a uitat lumea cum luai ti spaga cimd erai gabor.Pune dreq copaci,nu nuiele pe care sa le rupa tiganii,pune tiganii la munca,s.au ingrasat din vinzarwa tigarilor!
5
3
trompetistilor,v-ati luat bani de la piticu radu.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218