REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.3° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
7.3° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Pe BABA NOVAC, TROTUARELE sunt INVIZIBILE

Pe BABA NOVAC, TROTUARELE sunt INVIZIBILE

Replica API 19 ianuarie 2021 | 22:05 2214

În Constanţa, problema totuarelor care lipsesc cu desăvârşire nu mai are rezolvare. Pe strada Baba Novac, cetăţenii sunt nevoiţi să circule pe şosea, printre maşini, riscându-şi viaţa în orice clipă. În zona Tineretului, aceştia chiar au făcut cărare bătută pe marginea şoselei, sperând că măcar aşa să se mai ferească de pericole.

Locuitorii acuză că plătesc taxe şi impozite degeaba

Constănţenii care locuiesc pe Baba Novac, în zona Tineretului, vor proiecte de modernizare a infrastructurii. În primul rând, locuitorii de acolo se plâng de lipsa trotuarelor, fiind nevoiţi să se deplaseze pe carosabil. “Pe şoseaua Baba Novac, din zona Tineretului până în bulevardul Aurel Vlaicu, nu sunt trotuare. Suntem puşi în situaţia de a merge, pur şi simplu, pe şosea. Ne riscăm vieţile. Şi acolo stau oameni care plătesc impozite şi taxe”, a precizat o locuitoare a zonei. Oamenii au făcut cărare bătută pe marginea şoselei, în locul în care ar trebui să existe trotuarul, sperând că măcar aşa să se mai ferească de pericole.

Ce spune Primăria Constanţa despre situaţie

Reprezentanţii Primăriei Constanţa au precizat pentru reporterii Replica faptul că într-adevăr cetăţenii se confruntă cu o problemă în zonă. Aceştia au afirmat că e greu să corecteze o situaţie, atunci când cei de dinainte nu au avut viziune în momentul în care au dat undă verde la construcţii în astfel de zone ale oraşului.

Diana MAXIMUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in cartierul de tineri rezidential Baba Novac trebuie facut trotuar, e rusine
3
0
Mai votati cu pnl ca o sa aveti un oras dus spre ruina
2
2
Primaria nu vine cu nici un raspuns concret?Arhitectul primariei nu are solutii?Ca simplu contribuabil si llocuitor in zona astept un punct de vedere al primariei.
3
0
De cate ori nu am spus nunmai filmati teren gol maine apar blocuri tot terenu gop este vandutbde maz si gasca lui
5
0
Nu se poate largi Baba Novac. Sunt curtile oamenilor, chiar peretele caselor e langa trotuar. Trebuie continuata modernizarea trotuarului de la Institutul de Marina pana la Cimitir Sens giratoriu, fara stalpisori cum a facut Fagabou.
4
0
Strada Baba Novac e prevazuta cu doua benzi pe sens, largirea urmand a fi efectuata exclusiv pe partea opusa blocurilor. Se pare ca insa lucrarea nu e pe lista de prioritati a primariei.
5
2
Acum daca o tine Chitac asa mereu ca aia finainte au facut si au dres... Sa corecteze si gata.
5
0
Nu stiu de ce va mirati. In cam tot cartierul Coiciu trotuarele sunt ca inexistente.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407