REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
11.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Pe cheltuiala cui se ţine mitingul PSD de sâmbătă

Pe cheltuiala cui se ţine mitingul PSD de sâmbătă

Replica API 5 iunie 2018 | 01:04 364

Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, a făcut lumină în cazul costurilor mitingului PSD “împotriva abuzurilor din justiție”. Acesta a declarat că organizațiile județene vor suporta costurile, iar acolo unde organizațiile nu vor avea suficient buget, atunci cheltuielile vor fi suportate de la centru.

„În cea mai mare măsură, costurile vor fi suportate de organizațiile județene. Acolo unde organizațiile județene nu vor avea suficient buget pentru a putea să-și acopere deplasarea, atunci se va suporta de la centru. Începând de mâine vom avea întâlniri cu Poliția Capitalei, cu Jandarmeria, pentru a vedea care sunt cele mai bune soluții pentru a putea să ajungem în timp util și să deranjăm cât mai puțin populația Bucureștiului. Nu am decis în ce mod vom sau vor ajunge la miting liderii partidului.”, a spus Marian Neacșu, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu banii nostri, ai pulimii
1
0
Eu nu mai am curaj sa merg cu astia din poza ca par bolnavi de tuberculoza
2
0
Stiti cat avem noi acum salariul?Daca nu-i sustinem p'astia veniti voi la butoane si le taiati.Asa ca bugetul familiei e mai important decat zbuciumul opozitiei!
0
5
Foarte bun mitingul impotriva abuzurilor neofascistilor cu hastag,platiti de criminalul Soros. Sa se faca curatenie,sa fie dati afara securistii si procurorii care distrug vieti,politrucii care coalizeaza cu interlopii si alti mafioti,tradatorii de neam. Iohannis sprijina un drum catre dictatura si o gramada de idioti aplauda asta,ca germanii care si-au dat cu tesla dupa ce au aplaudat ascensiunea lui Hitler. Si da, ,,European'' e OK!
2
15
mai ''Volodea'' tu ori esti prost ori machedon ori amandoua,nu te mai da ceea ce nu ai cum sa fii.
6
8
toti comentatorii de aici sunt inculti jegosi care-si fac parintii bosorogi si in multe feluri .....mai drogatilor someri si demonstranti de ocazie care la strigarea altor drogati iesiti si urlati in fata guvernului ...voi caracterizati un miting anuntat al oamenilor seriosi al invingatorilor in alegeri de fapt ce vreti voi rapanosilor si infometatilor????
3
10
psd -ul organizeaza acest extraordinar bosorog miting cu banii nostri...ai tuturor. interesati va sa vedeti.. un partid daca are majoritate primeste bani de la stat
12
4
Sunt asteptati sa suga pula sambata.
15
7
Dar fraierilor pe ce bani suntem asvultati fomistilor?.Doar 3000 euro pe zi ptr a te asculta sri daca te caci,daca te basesti,daca dai o muie la sri si dna.Cacatilor care faceti umbra pamantului pe lumea asta.
7
17
Miting pentru sustinerea fondurilor europene, nu face constanta, ca nu prea au atras decat scandal. Oameni adevarati sa se bata pentru obtinerea banilor are psd
11
4
fomisti nenorociti, gata oricand sa vanda viitorul nepotilor pentru un mic si o bere gratis.
15
8
Linistiti! Au bani pentru inca 7 vieti! Au avut grija.
11
5
ba da destept esti sa ti traiasca tie.... asa ai fost de mic?
6
10
Mai condamnatule,Mai penalule,Mai pedofilule ,venim si noi cu ce avem,furci,bite,pietre ,si venim cu masinile noastre,si nu vrem ,nici mici,nici bere,nici ulei,si nici pampersi,venim sa o coafam PE Viorica,si PE tine ,Dragnea,sa te dezbracam in fata poporului,si sa dai socoteala ptr tot Raul facut..Da,venim,si sintem suficienti,sa-ti cerem si explicatii,PE banii cui ti-ai dus ,,fetita,,in Elvetia,PE banii nostri,nenorocitule,puroi infect
21
4
Da protestele rezistentilor oligofreni care blocheaza tara pe cheltuiala cui se tin?
10
16
si lui ceausescu tot de la un miting i s-a tras...
26
7
Sa vezi acum liste, adeziuni, bani, SMS-uri, tricouri si sepci cu sigla, pancarte facute profesionist, pe bani buni. Banii cui? Ia sa vedem, cine stie? Dl Felix? Fagadau? Cat costa? Ia sa vedem. De la Cta, 10000 viteori 100lei transport minim la Buc, dus intors...Cine plateste 1 milion lei? Fara apa, mancare, etc...Numai transportul!
24
4
olite inclusiv,tetine plus pempersi deja folositi de sefi organizatiei psd
19
4
Ce mecle au... O sa se faca dracu de ras cu mitingul asta la care vin toti pomanagii...
19
4
100ron cadou plus mancare drum bun!!!
17
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272