REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Pe cine a pus Mişa la conducerea Direcției Antifraudă din ANAF

Pe cine a pus Mişa la conducerea Direcției Antifraudă din ANAF

Replica API 20 aprilie 2018 | 00:13 3383

Raluca-Maria Țîncu a fost retrasă de la conducerea Direcției Antifraudă din ANAF, fiind înlocuită cu Florin Ursu, până în prezent șef al Fiscului din Constanța. La finele lunii martie, la instalarea lui Ionuț Mișa la conducerea ANAF, Profit.ro a anunțat că vor fi schimbați și ceilalți conducători din instituție. Florin Ursu a condus ANAF Constanța din iulie anul trecut. Tot de atunci a condus și Țâncu Antifrauda. Schimbarea, semnată de premierul Viorica Dăncilă, este efectuată la solicitarea lui Ionuț Mișa, născut în Constanța, unde a și condus Administrația Finanțelor Publice, mai notează profit.ro.

De asemenea, Burduja Dorian a fost numit în funcţia publică de conducere de inspector general adjunct antifraudă la Direcţia Regională Antifraudă Fiscală 2 Constanţa - DGAF din cadrul ANAF, printr-o decizie a şefei Guvernului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stai pe loc ca am trimis gealati dupa tine ce faci dai din casa
3
0
probabil ursake e cel putin jumate mache, dupa mama, cine mai avea masina cu TIA la numar, a uitat de unde a plecat si in ultimiii doi trei ani de cand e mare scula la anaf i-a spart pe aia din navodari, vecini, prieteni pardon ex prieteni nu a contat i-a bubuit pe toti sa-si arate muschiu sa vada lumea cine a ajuns, ca la ei vorba lumii conteaza cel mai mult, noroc cu soacra Spilcea care l-a format de mic si l-a impins de la spate, aia da profesionista adevarata care merita respect, poate se leaga ceva meserie si de florinel, pana acum doar figuri si razbunari.
5
1
Daca Ursu si Burduja sunt machidoni inseamna ca obama e chinez. Asa tembeli sunt unii..
14
2
Machedonii iau puterea! Bravo Constanta!
1
6
Nu se poate,toata prostimea de la FISC se muta la capitala,la ANAF,ANTIFRAUDA,GUVERN sau pe unde se mai pot strecura.Soc si groaza va fi si la AJFP CONSTANTA la aflarea ...urmasului vestit.ORIBIL SI INCREDIBIL CE SE INTAMPLA CU FISCUL constantean!Rusine HUTUCA,MISA,URSU,BURDUJA,TUDORUS si tot clanul de....!!!
5
7
Dl Florin Ursu este un profesionist si un om de mare caracter. Mult succes in noua functie, dle Ursu!
10
5
isi pune toti machidonii peste tot , pe cine poate sa puna , cine a cotizat ca sa obtina functiile de ministru si presedinte anaf , traiasca machedonii
6
8
cum pe cine, pe cel ce i l-a impus poenalul ordinar draknea
3
5
Alt cipan retardat
8
5
Numai lucruri bune a facut si la constanta... sa-i mai disciplineze si pe aia de la ghisee ca zici ca ai datorii la ei cand te duci...si un chef de munca... ..
7
1
unde l-ati gasit si pe prostul asta????
8
9
Bravo, Florine!!! Succes!!!
13
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367