REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Pe cine trimite România în Parlamentul European!

Pe cine trimite România în Parlamentul European!

Replica API 29 mai 2019 | 00:56 629

În urma rezultatelor alegerilor de duminică, 26 mai, România şi-a ales cei 32 de reprezentanţi pe care îi va trimite în Parlamentul European.

Delegaţia României în Parlamentul European va arăta astfel: 10 mandate la PNL, câştigătorul alegerilor, 8 mandate la PSD, 8 mandate USR-PLUS, două mandate la Pro România, două mandate la PMP şi două la UDMR.

PNL (Partidul Naţional Liberal)

Ioan-Rareş Bogdan

Mircea-Gheorghe Hava

Siegfried Vasile Mureşan

Vasile Blaga

Adina-Ioana Valean

Daniel Buda

Dan-Ştefan Motreanu

Gheorghe Falcă

Cristian-Silviu Buşoi

Marian-Jean Marinescu

PSD (Partidul Social Democrat)

Rovana Plumb

Carmen-Gabriela Avram

Iulian-Claudiu Manda

Cristian-Vasile Terheş

Dan Nica

Maria Grapini

Tudor Ciuhodaru

Adrian-Dragoş Benea

USR - PLUS (Alianţa 2020 USR Plus)

Dacian Julien Cioloş

Cristian Ghinea

Dragoş-Nicolae Pîslaru

Clotilde-Marie-Brigitte Armand

Ioan-Dragoş Tudorache

Nicolae-Bogdănel Ştefănuţ

Vlad-Marius Botoş

Ramona-Victoria Strugariu

Lista PRO România

Corina Creţu

Victor Ponta

PMP (Partidul Mişcarea Populară)

Traian Băsescu

Eugen Tomac

UDMR (Uniunea Democrată Maghiară din România)

Iuliu Winkler

Rolant Vincze

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa nu uitati ca noi v-am votat si suntem o forta! Glasul nostru trebuie sa se faca auzit! Poporul este o forta chiar daca vreti sa ne faceti sa ne certam pe teme politice! Noi vrem sa ne mearga bine! Pana acum numai incapabili! Avem acelasi tel! Vrem ca noi si copiii nostri sa o ducem bine in tara noastra! Sunt doar o voce din popor, dar poporul are aceeasi voce ca a mea. Stop hotie, stop coruptie ! Construiti autostrazi, mariti salariile si nu mai puneti piedici privatilor! Respectati-ne! Noi v-am votat!
2
0
Schimbari urgente sa se faca nu numai in guvern ci si in institutiile de forta ale statului unde au fost promovate numai mediocritati si obedienti ai PSD-ului si-ai lui DRACnea. CSM, ICCJ, IJ, Comisia speciala de anchetare a magistratilor, maciuca politica a psd-ului cu matrakuka lui tudorel Toader, psd-ista adina florea. Curatam urgent toata mizeria lasata de penalul DRACnea si a lui sluga, tudorel toader!
1
1
Astept ca Rares Bogdan, Sigfried Muresan, Ciolos, Ghinea etc sa apere Romania. Nu cum facea madam Macovei. Rufele se spala in Romania. Poporul a dovedit , se vede , ca poate sanctiona derbedeii politici.
6
5
Prostanaca aia de Grapini din nou in parlament?da-o dracu, una mai desteapta nu gasiti?inca nu cred ca romanii voteaza astfel de specimene, gen Grapini, Avram..
5
2
popor prost suntem noi romanii.....pana la urma a plecat exact cine trebuia la bruxelles
5
0
o echipa de gunoaie in frunte cu rares bogdan si Siegfrid muresan
7
4
Basescu cel mai tare
11
6
Veti avea ezact ce ati votat sa nu ne auzim vorbe!
5
6
poate intelegi macar acum ,cum sta treaba 1 .cei de la USR merg cu noul grup Alde cu Macron si Europa cu 2 viteze, 2 .PNL cu popularii europeni care tot pe o Europa cu 2 viteze pedaleaza,Blaga cu dosar penal a fost trimis parlamentar european apropo PNL si integritate plus cei 2 de la PMP si 3 .PSD poate are mintea de pe urma si il lasa pe Timmermans cu curul in vant si se alatura grupului format de Italia grup PM Polonia Ungaria grup PM ,Franta lui Le Pen! 4 Pro Romania si UDMR nu stiu!Sper ca UDMR sa mearga langa grupul maghiar!
6
7
Asta este doar inceputul jigodiilor comuniste. O sa urmati cu totii la rand. Sa nu credeti ca daca Dragnea a fost inchis voi puteti sa va continuati furturile si sa va schimbati ministerele intre voi. Vrem sa plecati cu totii si nu acasa ci la puscarie langa infractorul sef. Si voi, astia, slugoilor pesedisti, care mai comentati pe aici, o sa va ascundenti in gaura de sarpe cand o sa va cautam sa va sterilizam. Traiasca Romania Libera de Hoti!!
9
4
Faceai trafic de arme si droguri prin port cu Mircea fractu care e puscarias. Vierme de Securist imputit care ne-a supt sangele Romanesc pentru folosul propriei familii
8
6
Mai Ioane daca cineva este contra PSDeului nu inseamna ca este contra ROMANIEI,ati primit PSDeilor cate o galeata de apa rece peste fata dar inca nu v-ati revenit.
19
7
Tu esti cam prost si postezi cam mult!
5
8
Cei mai buni erau aidar si ruxanda de la medgidia...
5
6
Domnul Basescu singur, face cat jumatate din toti europarlamentarii astia! Geaba face lumea bascalie de el, bate tot si toti pe politica externa, interna, politica economica, militara..etc..etc. OM tare.
28
16
Le uram succes si sa duca Romania pe culmile progresului, la nivelul celorlalte tari europene !
12
11
Cine au ajuns in parlamentul UE-Basescu, Blaga si infamii din PNL-PDL care au votat impotriva Romaniei in parlamentul european in mandatul trecut. Asa e cand nu-ti cunosti istoria, risti sa o repeti. Romanii vor culege ce au semanat.
20
18
vorbeste lumea ca grapini,terhes,avram si ciuhodaru nu sunt doriti de pesedei pe lista aia ca au fost impusi de dragnea .pai de ce ati tacut pina acum? ce v-a oprit sa va spuneti parerea ca doar sunteti cel mai democratic partid hehe
18
5
As dori sa -i aud vorbind engleza pe toti cei care merg in Parlamentul European! Sigur, 50% dintre ei stiu o engleza la fel ca si Veorica Dancila!
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272