REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Pe drumul dintre Costinești și Tuzla, autobuzele circulă ca melcul, din cauza îngustimii șoselei” Video

Pe drumul dintre Costinești și Tuzla, autobuzele circulă ca melcul, din cauza îngustimii șoselei” Video

Replica API 21 septembrie 2022 | 20:47 2439

Profitând de terminarea sezonul estival, pe DN 39, au început lucrările de reabilitare a carosabilului. Lucru de altfel lăudabil, însă care a dus la o problemă pentru autobuze. Astfel, între Costinești și Tuzla a fost lăsată doar o fâșie pentru circulația autovehiculelor, pe care autobuzele abia dacă încap. Pe aceea porțiune de drum, autobuzele sunt nevoie să circule destul de încet pentru a nu intra în partea de drum decopertată. Șoferii trag un semnal de alarmă în privința îngustimii acestei porțiuni de drum.

După cum se poate vedea și în filmări, șoferii de autobuz sunt nevoiți să circule cu o viteză foarte mică, lucrul care le afectează timpul pe care îl au alocat pentru cursă. Mai mult decât atât, oricând un autobuz poate acroșa un semn folosit de cei care repara drumul pentru a delimita banda de mers de cea pe care se lucrează.

Șoferii de autobuze atrag atenția asupra îngustimii drumului, oricând putându-se întâmpla o tragedie.

Video:

.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SI CONSTANTA - MANGALIA ???? SI CU PRETUL LA BILETE CE FACETI? MAI REDUCETI....NE IAU BANII DAR BILETE NU SE DAU ! MAJORITATEA AU INCEPUT SA MEARGA CU RENUL SAU IAU ABONAMENTE SI CAND DAI BILETUL DE ABONAMENT SE UITA LA TINE CA LA UN R...T
0
0
o mizerie de administratie care face lucrurile pe dos si fura la greu. mwe pnl si sustinatorilor aferenti.
0
0
Sa speram ca nu curata mai departe spre costinesti dinspre tuzla. Carosabilul era perfect in zona?!!! Sau a expirat termenul ca la lapte si trebuie tavaliti niste bani in buzunarele cuiva....???
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272