REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Pe ei îi întreabă cineva de sănătate?!

Pe ei îi întreabă cineva de sănătate?!

Replica API 25 aprilie 2020 | 23:39 2435

Horahaii, fără măşti, hai-hui prin oraş!

Horahaii, fără măşti, hai-hui prin oraş!

Purtarea măştii a devenit obligatorie în judeţul Constanţa, în contextul pandemiei, iar starea de urgenţă încă este în vigoare. Chiar dacă numărul morţilor creşte cu repeziciune, iar asta este dovada cea mai elocventă că situaţia nu este una pe care să o ignori, iată că o atmosferă de relaxare s-a aşternut peste urbea de la malul mării.

Încă de dinainte de Paşte, lumea a început să scrie de zor la declaraţiile pe proprie răspundere şi să ia cu asalt pieţele şi magazinele. Nici traficul rutier nu mai este lejer, astfel că semafoarele au revenit la normal. Iar situaţia a continuat şi după sărbătorile pascale, forfota instalându-se din ce în ce mai mult.

Însă, una dintre categoriile care, efectiv, nu dau doi bani pe sănătatea lor sau a celor din jur, este, din câte se pare, desprinsă din comunitatea horahailor (romi turci). Astfel, numai în cursul zilei de vineri, 24 aprilie, mai multe astfel de persoane au fost văzute umblând hai hui pe străzi. Ce să mai vorbim de măşti sau mănuşi. “Erau mai mulţi în spate pe la Sabroso. Grupuri, grupuleţe, răscoleau toate gunoaiele”, a spus o femeie, pentru Replica. “În Cora erau vreo 4 -5, aşteptau la casă, erau împreună. Fără măşti, bineînţeles, şi tot strănuta unul dintre ei de zor. Ăştia, horahaii ăştia, ne îmbolnăvesc. Mi se pare inadmisibil…”, a spus şi un bărbat care a avut drum în magazinul Cora.

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ia civilizat cat de cat prin munca!acum nu se mai poate face nimic, drepturile omului!pentru ei lipseste dreptul la munca!
0
0
Ieri, in piata chiliei pufaiau boraturile fara niciun stres, ca si cum erau vremurile bun din anii 90. Haite de cate 6-7-8 fara masca fara nimica. Halate flausate papuci, tot tacamul. Lualeas falcilen pl de carcalaci borati. Nu dau astia o ordonanta militara ca sa de liber la chilarit ciori?
7
0
Cand ai sa vezi un tatar tigan sa mi-l arati si mie!Esti mai prost decat permite legea,habar n-ai pe ce lume traiesti!
3
0
Siktir REPLICA sobolanilor ROSII.
1
8
Turci sunt foarte putin. Astia cu ochi mijiti sunt Mogolezi -tatari de geaba se dau turci
4
2
Cel care a scris acest articol sa se informeze inainte de a scris turci-romi nu exista asa ceva.Turci au alta religie alte obiceiuri alt steag.Va rog documentati-va inainte de a aduce ofense turcilor.Multumesc!
6
4
pt ca muriti de tineri, bai cioropil, de aia nu apucati varste inaintate ca sa va atace covidutzul..
21
0
Ghenele colecteaza toate echipamentele de protectie contaminate manusi,masti etc care sunt o sursa de infestare. Ar trebui dezinfectate zilnic si supravegheate sa nu mai fie rascolite de vizitatori.
22
1
Da,dar noi suntem mai putini cuplati la ventilatoarele de air conditioner de la infectioase si nu avem pretentii de hoxigen...hoxigen....!
6
17
Ce turci, astia sunt tigani indieni. Voi ati fost in Turcia vreodata? Aia sunt inaintea noastra cu vreo 200 de ani! Parazitii astia, ar trebui scosi la munca si construit canalul in continuare. Altfel stau pe banii nostri ai contribuabililor. Platim pentru ei si familiile lor cu cate 5-10 copii o gramada de bani, degeaba. Cum sa mai munceasca astia daca statul le pune la dispozitie locuinte si bani lunar? Acum ca nu mai merge cerseala si furatul prin Europa, s-au intors acasa sa ne jefuiasca pe noi. Pe astia puscaria nu-i sperie, ci munca! Pusi la munca!!
39
5
tiganii turci sint o plaga a jud cta.trebuie adunati,dusiintr.o tabara studenteasca inconjurata cu sirma ghimpata electrificata,si pusi la munci agricole zilnic.Hu muncesti,nu maninci.Stiti cum zboara toti? A,nu in turcia,aia n.au nevoie de boschetii astia.
33
5
Romi turci? fa, pr0ast0, romi vine de la romani capiato, stra stra...stra ma ta mare i-a adus ca avea lovele
29
4
Au cumparat scursurile astea ale pamantului casa langa Campusul Universitar? Zyklon B pt ei!
23
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272