REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Pe FALEZA din COSTINEȘTI NU a AUZIT nimeni de CORONAVIRUS

Pe FALEZA din COSTINEȘTI NU a AUZIT nimeni de CORONAVIRUS

Replica API 18 august 2020 | 00:00 1951

Sărbătoarea de Ziua Marinei a adus pe litoral zeci de mii de turişti dornici de distracţie. Aceştia au uitat de distanţare, de măşti şi de virusul care, de mai bine de jumătate de an, face ravagii în întreaga lumea.

Pe faleza de la Costineşti, zeci de oameni s-au înghesuit printre tarabele cu chilipiruri şi cele cu preparate culinare, în acest sfârşit de săptămână. Fără măşti, umăr la umăr, turiştii s-au plimbat relaxaţi, bucurându-se de vacanţă.

Totul este OK

Distracţia a fost în toi în sudul litoralului. În imagini se poate observa cu uşurinţă îmbulzeala de pe promenadă, în toiul serii. Un tânăr, văzând că se fac poze, chiar s-a oprit și a ținut să precizeze că totul este în regulă, zâmbind, iar atmosfera este perfectă pentru o seară de distracţie. Prin mulţime sunt şi câţiva turişti rătăciţi care poartă masca de protecţie regulamentar, alţii o poartă sub barbă, iar alţii, mai inconştienţi, nu o poartă deloc.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasa ca vad ei acasa
0
0
fiecare e pe cont propiu! vrea sa stea bashini in bashini cu altii, bine! vrea singur ? bine! pana la urma se cheltie cam 5 milioane de eur pe zi cu covizii in Romania si oamenii nu par a constientiza. pacat, daca eram eu la putere ziceam: sa va tuf ! e, nu e ccovid, n am, bani de voi care umblati! sa fiti sanatosi! ia sa vezi ce grijuii deveneau!
2
0
In toate statiunile din tara, la munte sau la mare, este aglomeratie. Doar ca toate stirile arata doar de la mare. Nu mai ai locuri de cazare la munte. Peste tot este ca la Costinesti.
5
0
Presa preseaza iar cacat si idiotii utili il halesc
4
1
romanul si legile sunt doua lucruri diferite. Daca ai ceva n cap stai departe de turma, e tot ce poti face, si tot ce poti face este sa speri ca generatiile urmatoare nu vor fi la fel, desi sunt destule elemente care ne arata ca vom suferi inca cateva zeci chiar sute de ani la capitolul constiinta civica, imexistenta in spatiul mioritic de f mult timp.
4
2
Ii acuzati pe cei care erau turnatori la Securitate. Dvs. ce faceti acum? Vreti sa impingeti turistii sa se duca in Bulgaria sau Grecia?Ginditi mai profund cind scrieti cite ceva.Nu va luati dupa toti papagalii.
7
0
stai sa vezi dupa o luna dupa ce ajung acasa
7
4
Vezi-ti fata de problemele tale, n-ai ce scrie, te iei de lume asa??? Fiecare este responsabil pt ceea ce face! Vrei sa ne legam si noi de mamicuta ta?????
7
5
la pian la ingropaciune era altfel ma ziaristilor? nu am auzit ca s-a imbolnavit vreun bronzat de acolo!!!
8
0
la moldoveni nu ecsista haidi bai sa biem si noi
1
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367