REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Pe LĂPUȘNEANU au apărut LOCURI de PARCARE marcate cu LANȚURI

Pe LĂPUȘNEANU au apărut LOCURI de PARCARE marcate cu LANȚURI

Replica API 19 aprilie 2021 | 23:39 3834

Constănțenii devin tot mai inventivi atunci când vine vorba de a-și marca teritoriul. Totodată, de observat este și faptul că simțul proprietății este prezent și atunci când nu e cazul. După ce, de-a lungul vremii, și-au însemnat locurile de parcare cu bidoane, cauciucuri, vopsea și tăblițe pe care erau trecute numerele de înmatriculare ale autoturismelor, iată că, mai nou, posesorii de vehicule au devenit stăpâni și pe spațiul verde pe care l-au îngrădit cu lanțuri, spațiu în care încape perfect o mașină.

A pus stăpânire pe spațiul verde

Un constănțean a întrecut orice limită a imaginației, dar și a bunului simț atunci când a îngrădit un petic de pământ cu lanțuri, pentru a le semnala celorlalți vecini că „locul de parcare” este ocupat. Situația a fost surprinsă zilele trecute, în zona stației de alimentare cu carburanți Rompetrol, din apropierea Hotelului Dobrogea, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. „Mai este ceva de spus? Și pe spațiul verde și îngrădit cu lanț. Jalnic!”, transmit vecinii cetățeanului care a devenit stăpân pe spațiul verde. De menționat faptul că lângă „locul de parcare” îngrădit cu lanț, tot pe spațiul verde dintre blocuri mai era parcat un autoturism, semn că este deja o obișnuință ca cetățenii să-și parcheze astfel mașinile în zona cu pricina.

Nu că am sta bine la capitolul locuri de parcare. Nicidecum. Însă, de aici și până la a deveni proprietar prin decizii proprii, pe principiul ”stop al meu”, e cale lungă.

Poliţia Locală, sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Rutier al Direcției Generale Poliția Locală Constanța desfășoară în permanență ,pe raza municipiului, acțiuni pentru depistarea și sancționarea șoferilor care nu respectă prevederile O.U.G. 195/20002R privind oprirea sau staționarea autovehiculelor în zonele unde există indicatoare specifice. Astfel că, polițiștii locali lansează un apel către posesorii de autoturisme să respecte prevederile legale referitoare la circulația pe drumurile publice. „Recomandăm tuturor celor care identifică astfel de fapte să sesizeze Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală la numărul de telefon: 0241.484.205”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intre timp aplicatia mobila pentru sesizari nu mai functioneaza.
4
0
Pai nu a zis chitac ca parcarea o sa fie la maxim 500 m de casa??...asta am votat...mm de bulangiu...
4
6
sa schimbar primarul , sau schimbat obiceiurile localei casai la noi . aplicam legea dupa bunul plac al shefilor
2
4
unde bai la K11 e ala cu bucataria ca ne-ai albit la coor cu intrarea lui ilegala?!!
3
14
cel de la K11 daca nu demoleaza bucataria,in caz de incendiu cum are sa se intervina aici?caci accesul este blocat, ISU nu vede asta?
10
0
aici in spate la Badea Cartan, la K11 cel de la parter a primit somatie sa demoleze bucataria si sfideaza statul, e mai puternic decat legea
13
0
amenda pe el ce mai stati, educatia cu vorba buna nu merge
20
0
Asa este tot orasul. Este plin orasul de astfel de cocalari. Si Politia Locala nu face absolut nimic, va spun din proprie experienta, am sunat de nenumarate ori pentru diferite abateri si tot pe mine m-au luat la ochi ca ii deranjez sa isi faca treaba. Rusine!
24
0
astia sunt aceia care tipa si nu vor reguli , vor totul gratis . Salbatici iubitori de masini
19
1
salbatic,unii si au cumparat sosele ,cand trec ei cu masina trebuie sa te dai la o parte ...suntem la marginea civilizatiei
24
0
Asta se intampla cand autoritatile competente dorm...apar babuinii
23
0
Hai sa vedem primaria ca la regulamente sunt primii pe tara si se lauda Rusu ca urbea va deveni oras european. Hai sa vedem ca dispar mizeriile astea umane care exista in orice bloc.
30
0
asa a facut el in sat ,a pus lant la vaca ,la boi..orasul e plin de ghirtoi din astia adusi cu camioanele de Ceausescu .Ei s au vazut la oras dar nu s au adaptat ,drept dovada ...Pus biciul pe ei ,amenda sa i usture ..Nu se poate asa ceva .Dar nu e un caz singular.Prin toate cartierele vezi galeti,bolovani,bidoane cu apa ,marcand teritoriul unui parvenit cu 4 clase .
37
1
Mosii de la parter care au pus stapanire pe imprejurimea scarii de bloc
35
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369