REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Pe LINIA 101, că nu-l CONTROLEAZĂ nimeni, tineretul NU POARTĂ MASCĂ

Pe LINIA 101, că nu-l CONTROLEAZĂ nimeni, tineretul NU POARTĂ MASCĂ

Replica API 16 noiembrie 2020 | 00:22 2446

Deși ni se repetă de mai bine de câteva luni să purtăm mască de protecție și să respectăm măsurile de distanțare socială, multe persoane refuză să se supună acestor reguli. În transportul public, în magazin, prin piețe sau chiar pe drum poți asista la conflicte din cauza unei măști sau, mai bine zis, din cauza refuzului unora de a o purta. Vă reamintim că purtarea măștii de protecție este obligatorie începând din 3 noiembrie, în orice spațiu public din Constanța, din cauza depășirii incidenței de 3,5/1000 de locuitori.

După ce zilele trecute, doi bărbaţi de etnie romă au urcat în autobuzul 2-43 şi au început să facă gălăgie, amuzându-se pe faptul că nu poartă masca de protecţie, joi după-amiază, 12 noiembrie, pe linia 101, scena avea să se repete. De data aceasta, un tânăr care părea a fi tot de etnie romă nu a purtat masca de siguranță și a perturbat liniștea în mijlocul de transport în comun.

Fără mască de protecție dar cu chef de dans desăvârșit, pe linia 101

După cum am menționat deja, tânărul era prezent în mijlocul de transport în comun de la cap de linie, circulând până dincolo de Far. În tot acest timp, acesta nu a purtat mască, a cântat, a dansat și a țipat fără să-i pese de restul călătorilor. Conflictele dintre tânărul de etnie romă care nu poartă mască și călătorii care îi cereau să o pună și să păstreze liniștea nu au întârziat să apară. Astfel de situații se întâlnesc zilnic în mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța și sunt din ce în ce mai greu de controlat.

Cine nu se supune legii riscă AMENZI

Cei care nu poartă mască de protecție riscă o amendă cuprinsă între 500 şi 2.500 de lei, valori stabilite prin Legea 55/2020 privind starea de alertă. Dacă sunt sancţionate, pot plăti jumătatea din amenda aplicată de agentul constatator în termen de 15 zile de la comunicarea procesului-verbal de contravenţie.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo lui are cap nu s au imbolnavit in vara cu 200000 de turisti la constanta si a dat covidu in ei acum
0
0
Mue masca........
2
4
Daca scalvi accepta masca , de ce sa o accepte si oameni liberi . Purtatio voi , obisnuitiva voi sclavilor cu masca . Maine poimaine are sa va oblige sa va cipati . Cine garanteaza ca dupa o perioada de purtat masca nu va dauna mult mai mult si ca imunitatea va fii zdruncinata . Nimeni nu isi asuma responsabilitatea asta . Dupa va fii prea tarziu cand deja majoritatea populatiei va fii bolnava si cu imunitate scazuta . Autoritatile ar fii trebuit sa lase la liberu arbitru nu pusa presiune pe oameni . Asa fiecare alegea , sa poarte sau nu sau sa ramana in casa sau nu . LIBERU MEU ARBITRU ?
7
8
Majoritatea tinerilor nu poarta masca nici pe strada, nici in piata, nici in autobuz! Dupa aia se supara ca i a facut Orban raspandaci de covid!
7
5
am uitat sa ne bucuram de un moment folcloric.ce nu va place?asta e traditia zonei,tigani,manele,seminte,smecheri prosti,hoti inca neprinsi,mizerie,atmosfera de republica central-africana.Nu se vrea sa se faca ordine,daca o luna ar fi un paznic echipat de razboi pe fiecare autobuz sa mentina ordinea ati vedea ca se pot elimina derbedeii.
7
0
care m-a amenintat ca i-am zis ca nu poarta masca? pe iutub, Amenintat si lovit de politistul local
4
2
bai O pla,adica ma-ta,ta-ctu vor fii canalii,bunicii ,matusele ,unchii tai ,etc sunt canalii?!bou idiot ce esti si tu vei fii canalie la un moment dat.ti-as explica m ai multe dar tu esti prea prost sa intelegi.
12
1
Dar de ce nu poftiti si pe linia 48,sa vedeti si acolo civilizatie?
9
4
Ce stire de doi lei. Ati descoperit niste copii fara masca. Mare problema
10
13
Stati in case pensionari comunisti, aglomerati transportul aiurea canaliilor.
9
20
calatorii sa aiba la ei un baston telescopic stramb pe care sa incerce sa l indrepte pe spatele tiganului. Nu ca n are masca ci pentru ca deranjeaza. Daca o cioara n are masca nu i problema atat timp cat cei din jur au. Dar daca primeste vreo 7 telescopice ramane fara pene si asta conteaza cel mai mult. Cred ca ct bus ar trebui sa aiba agenti de paza la usi pe tot traseul echipati in uniforma pe fiecare autobuz in parte. Bilet si pastrare ordine liniste curatenie masca.
21
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272