REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Pe o plajă din Tuzla au răsărit stâlpi din beton ca ciupercile după ploaie

Pe o plajă din Tuzla au răsărit stâlpi din beton ca ciupercile după ploaie

Replica API 23 aprilie 2020 | 11:49 5024

Atenție, pe o plajă din Tuzla apar stâlpii de beton ca ciupercile după ploaie. Este vorba despre o plajă ce aparține Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, dar care nu dispune de niciun contract de închiriere din partea unui operator economic. Reprezentanții ABADL au făcut o plângere penală la poliție și au sesizat și Primăria din Tuzla. „Oare ce a gândit cel care a turnat fundații de beton pe o plajă publică? Sincer..nu știu, dar am fost atât de curios încât am formulat, împreună cu juriștii #ABADL, o plângere penală la poliție și o interpelare către Primăria Tuzla pentru a afla mai exact! Acești stâlpi, bine înfipți în beton pe nisip, au apărut ca ciupercile după ploaie pe plaja Tuzla, pe o plajă care aparține Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral. Cu atât mai ciudat este faptul că pe plaja respectivă, în zona punctului pescăresc, nu există niciun contract de închiriere pentru vreun operator de plajă”, spune Bogdan Bola.

Inspectorii ABADL au ieșit pe teren și au verificat plaja

Potrivit directorului ABADL, Bogdan Bola, inspectorii instituției au fost pe teren încă de săptămâna trecută. „Tocmai din aceste motive, încă de săptămâna trecută, am trimis pe colegii mei din #ABADL să inspecteze mai exact situația din teren. În urma verificărilor, am decis să solicităm ajutorul poliției pentru identificarea inconștientului care a distrus, cu bună știință, o plajă publică și am solicitat Primăriei să ne spună dacă are cunoștință de o astfel de construcție pe nisipul litoralului constănțean”, mai spune directorul ABADL.

Bogdan Bola solicită astfel, ca oamenii să sesizeze oficial ABADL când apar astfel de situații „În final, mă văd nevoit să repet rugămintea mea de a anunța oficial instituția noastră când astfel de lucruri se întâmplă. Din sutele de oameni care au reacționat online la o poză apărută pe rețeaua de socializare, UNUL SINGUR ne-a anunțat și oficial. Like-urile și share-urile nu ne ajută să rezolvăm problema, ci doar sesizările adresate ABADL”, a mai precizat Bogdan Bola.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La vadu pe plaja cand mergeti sa vedeti cum au acaparat plaja baietii destepti
4
0
daca un tuzlean sau constantean sau oricare necoios, bat patru stalpi de lemn in nisip, intr-o ora vine si tatal mamei controlului, se duc si peste el acasa si-i dau amenzi zaca, si aici nu se stie cine a turnat beton armat, cantati la nebuni, ca nici aia nu mai pun botu
6
0
A vandut abrudan si plaja aia pe sub mana cum a procedat si cu alte sectoare de plaja
6
0
Toti aia care injurati si jigniti sigur sunteti toti aia care aveti magari pe acolo ar trebui sa va darame toate cocioabele si asa zise terase care functionati fara avize , fara conditi igienice,ce primaria Tuzla cu primar cap de berbec nu stie da se fac ca nu vad ca au si ei combinati, pe alti pe litoral ai amendeaza sanipidu si anf da acolo pauza, Tanere nu te unflai in pene cand ai iesit primar ca faci puz la mare ,uitativa si voi la alte primari cumpana , valu 23 august ce sau dezvoltat ca localitate cu mii de case si tuzla cu teren la mare si la lacul sarat nimic 0 dezvoltare
6
1
Aia cu dughenele lor au atras turisti in zona .au dezvoltat o zona de doi rahati in zona turistica .ABADL ce a facut pentru plaja Tuzla? Iti spun eu ca nu a facut nimic doar a parcelat plaja si a incasat niste bani.Coiosii care au sect 2.3.4.5 cu ce au venit bun pentru plaja tuzla?Statul roman trebuia sa faca ceva sa ii puna in legalitate pe.acei oameni nu sa le ia capetele..CAM ASA STA TREABA MAI SIFON LA DNA
5
6
pai pe plaja tuzla toata lumea din zona are deschise miliarde de cacaturi si v ati trezit ca ati vazut doi stalpi? cat de prost sa fii , sa mi spui mie ca domne am nevoie de sesizari, cand fiecare face ce vrea pe plaja aia? stai sa vezi sesizare direct la DNA impotriva ABDAL prostule ca esti foarte constient ca de ani de zile toate constructiile si plajile amenajate pe plaja din tuzla sunt PERFECT ILEGALE. absolut ILEGALE. nimeni nu are o foaie de nicaieri. zero. si v ati trezit cand ati vazut doi stalpi? DNA da va reaq de nenorociti.
6
1
MOTODEBILII MINTAL CEA MAI HANDICAPATA SPECIE DE OLIGOFRENI DESCREIERATI SELECTIA NATURALA SA-SI FACA TREABA CA PULITIA DOARME SI AMENDEAZA MOSII SI BABE
3
0
Nimic nu trebuie sa ne mire in Romania.
9
0
spaga pe care a luat-o pesedeul !!! Muie bola, multa muie cu cacat pesedistii si postacii !!!
11
2
Domnule Bola facebook este spatiu public, iar un functionar cand vede un share ar trebui sa se sesizeze din oficiu nu sa astepte o sesizare. Dar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.....aveam asteptari la dvs. in ceea ce priveste pregatirea profesionala.
15
2
Bola,Bola,pe plaja dintre Saturn si Venus de ce nu actioneaza inspectorii?!A rasarit un sopron,un grajd de 4-500 de metri si nimeni nu se sesizeaza.Vine Bogasiu da o amenda de 50 de milioane si se acopera de hartii,este curata.Daca si in 2020 se poate asa ceva,inseamna ca nu mai avem nici o sansa sa ne facem bine.
16
0
muieeee pnl
15
13
Sa va intre Bill Gates in casa si sa forteze sa va intepe cu niste inventii de tampitUn pedofil idiot bolnav psihic care nu face un sistem de operare bun cum sa faca un vaccin?gata acum nu mai stie la PC si WINDOWS si e VIROLOG peste noapte?sau poate de la violurile din Africa i se trage la cati copii au abuzat ei si reteaua lor e posibil sa se creada si doctor! CEI CARE AU MONTAT STALPII SA FIE VACCINATI PRIMII
3
16
Ba taranilor primari pesedisti,cind terminati de betonat toate plajele,incepeti cu marea.In afara de taranoi,nu o sa mai vedeti turisti romani in Romania pe litoral.Ciment au si acsa destul,multumim pesede ca ne-ai taiat toti pomii,sa inspiram praf si virUSI POLUATI!
23
10

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212