REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Pe străzile GOALE din Constanţa a răsunat imnul României

Pe străzile GOALE din Constanţa a răsunat imnul României

Replica API 28 martie 2020 | 14:00 4136

Pe străzile pustii din Constanţa s-a auzit imnul României din difuzoarele mașinilor de Poliție.

Ministrul de Interne, Marcel Vela a emis un ordin, sâmbătă, 28 martie, prin care, la orele 17 și 21, se va auzi din mașinile de Poliție și Jandarmerie, imnul României.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si muie prostului de sub mine. Cu cacat !
4
1
Patriotul Werner va da imn in loc de haleala. Heil Johannis!
2
4
Au inceput cu imnul , au continuat cu vesnica pomenire pe strazi , continua cu pulverizare apa sfintita de hotii din primarie cu afaceri mari, la ce sa ne mai asteptam ????
11
0
Emotionant,inaltator.Mai,mai sa ma pis pe mine.Mai bine ma pis pe propaganda comunista.Va.n gura sa va fut de gunoaie!
2
0
n-ai murit, zdreanta legionara ce esti? hai sa vin sa dansez pe mormantul tau, alogen jegos ce esti, neam de legionari si sugatori de pula ai lui Hitler!
3
5
A rasunat imnul Romaniei. In rest, rasuna doar un fluierat a paguba.
2
0
Bai fratilor, eu cand aud imnul Romaniei, nu imi pare in cap decat imaginea cu niste politicieni corupti inghesuiti cu niste generali verzi cu pensii speciale care stau ca maimutoii si asteapta sa treaca luna sa le intre banii pe card fara sa faca nimic. Noi nu stim pe unde sa scoatem camasa si ei ne "imbarbateaza". Va multumim din suflet, dragi politicieni si conducatori ai armatei pentru gandurile bune. Vorba aia: la toti ne e greu, dar nu la fel ...
5
0
Va transmit versurile alea ceva?impact emotional?Slab...noi n am inteles versurile NICIODATA, drept dovada, uite unde suntem azi...Iliescu liber si in viata,pedofilia conduce la nivel mondial ,noroc cu Donald J Trump,ca avem si noi TABARA,ca altfel...era vai si amar
3
0
Bai militienilor, voi sunteti sanatosi la cap ?! Ce treaba are virusul cu imnul ? Nu mai bine pune-ti o manea ?
2
2
ma ataca patriotizmul
3
1
o sa ucida oamenii,ci masurile luate contra virusului.... Parca traim scene din filmele cu prosti...
3
0
O sa ne trezim noi dupa vreo sase luni de corona-virus daca mai scapam si o vedem toate astea ce au fost. Desteaptate ...e devreme acum.
3
0
Sa se impuste!
3
0
Povesti cu oi pe dealuri!S-a intalnit Mutu din deal cu betivul din Lac sa salveze diaspora.Cand nu ai orizontul de timp la STAI IN CASA unii vor ceda psihic.O lungesc ca nu au teste si combinezoane pana se descopera un antidot.Popii acuzati de malpraxis caci nu s-au rugat profund si -au dat rasol!
3
0
Asta e noua metoda de tratare a virusului conform unor cercetatori din TOMANIA virusul fuge daca aude cuvintele DESTEAPTA TE ROMANE. Nea Marcele marcelino ce ai tras bre de ti a venit ideea asta ca vrem si noi.Ca ne a lovit si pe noi asa un fior de patriotism ca o sa murim pentru tara ........de virusul galben bre.
6
1
de popi din vremea ciumei cu cardul de militieni din vremea virusului. AMbele formatii canta. Cu aceleasi efecte.
4
2
Mai bine reporneau semafoarele ca de joi nu functioneaza
7
2
Din toate comentariile de mai jos se vede rezultatul celor 30 de ani de democratie , nu s a vandut doar tara , ci si natia in sine , a ramas doar hootii si koorve!Ala cazut la zidul Tirgovistei a tras degeaba sa educe gloata asta!
10
5
Astept sa cantam 3 culori, katiusa,etc.
11
3
A la 0255 muye cercopitec. Muye psd muye fagabou. Neam de zdrente secaturi si koorve
9
10
Jigodie, ficusule, tu n-ai creier, esti o biata papusa cu dubla comanda brucsel-sri. S-au pus pe noi sa ne terorizeze ca pe puscariasi, lasa ca va vine nota de plata. Se scoala Ion si Gheorghe, greu, asa e, dar cand le va ajunge cutitul la os se vor ridica si pulberea se va alege de tine iohanus si de la valetul tau betiv orban.
6
6
Tu ce esti ma alogenule? Tigan sau makidon?
11
8
Multi cretini in tara asta.... Maimuistul de 1,06, naspa este mata si cu tot neamul tau de sugatori de carici... Si mai sunt unii la fel ca tine,mai jos.. Daleas la mooie...
1
7
melodia aia naspa
7
6
I was told that the Romalanians, former Romanians, are syphilitic monkeys! Intrigued, I decided to learn their monkey language to understand why the humans call these subhumans, feral beasts. From this information I understand that the Romarlanian Militia instead of pursuing the endemic crime against the citizens at this hard times, they use the Militia cars to pollute with the Romarlanian Anthem, the public peace! It is amazing to learn that the Anthem reads "Wake up Rromarlanians" and kill the Romanians!
6
12
Imnul trebuia cantat dupa ce s-ar fi testat la granita toata diaspora. si dupa reusita in fata virusului.
15
0
Si intre timp hotii fac ce vor prin oras, sparg masini, fura ce apuca. Politia arde gazul degeaba sa puna imnul.
20
3
Ordin dat de tov.subinginer in sudura Vela,min.de interne.
16
2
MANNDRU CA SUNT ROMAN ? CAND DOCTORII SEMNEAZA SA NU OFERE DETALII CU CAZURI NOI APARUTE SI II AMENINTA CU PUSCARIA, CAND IERI A MURIT O PERSOANA CARE A FOST DIAGNOSTICAT DE DOUA SPITALE DE PNEUPLOMIE SI VIRUS SI TRIMS ACASA IN IZOLARE !!! NU MAI ESTE NIMENI MANDRU CA E ROMAN ?
24
4
Citind meaajele de mai jos se pare ca toti individual cunosc adevarul absolut. In realitate habr n au pe ce lume traiesc
7
9
f bine si noi cand eram la scoala inainte sa intram la prima ora se canta imnul si era frumos sa cante poate se trezeste cineva
8
13
Mare ti-e gradina Doamne. Popor retard.
17
4
pe m.a.i si analfabetii lor
10
5
Nu-i raul ca se canta imnul RO., f. rau ca Iohanis, Orban, Vela erau constienti, responsabili pt. cele mai inalte functii in stat si cumparau inca din ian-febr. echipamente medicale si totodata tb. inchise granitele. Ce sa faci cu rromii, ciorditori, cersetori, astia ne imbolnavesc pe toti. Noi avem cei mai multi, nomazi din Europa, acum se intorc, importam zilnic corona virus. Si atunci cand ne facem bine. Niciodata. Orbane da-ti demisia si astfel salvezi multe vieti. Santeti complet incompetenti.
22
6
EMOTIONANT APELUL DE MOMENT AN LUPTA PENTRU SIGURANTA SI SANATATEA POPORULU ROMAN SI INDEMNUL DE ASCULTARE DIN PARTEA M.A.I FELICITARI POLITIA ROMANA SI M.A.I
6
24
o fii invatat din coreea de nord ? de la fratele lui..
18
5
In tomis nord se fura intr-o veselie si politia defileaza pe strazi,voi ce dracu aveti in cap ma militienilor?.
37
4
Care strazi pustii ? Zici ca-i zi normala . Toti, ca u sau n-au treaba, se plimba nestingheriti. Sa va aduceti aminte de vorbele astea, daca Doamne fereste vom avea soarta Italiei. Degeaba eu, tu stam izolati sa nu ne contaminam, ca vine un neica nimeni indisciplinat care ne-o da de ne juleste. Doamne fereste! Stati in plm in casa!
23
8
in loc sa facem spitale cantam ca tziganii imnul !!!
53
6
Partea cu "Viata-n libertate ori moarte strigam toti" se pare ca n-ati auzit-o ori va faceti ca n-ati inteles-o! Nu-i nimic! V-o explicam noi pe indelete daca trebuie!
30
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367