REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Pearl Jam lansează proiectul audio-video ''Gigaton Visual Experience'' pe platforma Apple TV

Pearl Jam lansează proiectul audio-video ''Gigaton Visual Experience'' pe platforma Apple TV

Replica API 25 aprilie 2020 | 00:00 831

Pearl Jam

Trupa americană de grunge-rock Pearl Jam lansează vineri, pe platforma Apple TV, proiectul audio-video "Gigaton Visual Experience", ce ilustrează noul album "Gigaton", în contextul în care nu poate fi prezentat în cinematografe din cauza pandemiei de coronavirus, relatează EFE, citată de Agerpres.

Filmul va fi disponibil pe dispozitivele Apple şi platforma Apple TV în mod gratuit timp de şapte zile, a informat trupa într-un comunicat, în care descrie filmul ca pe un element "care dă viaţă albumului cu ajutorul unui sound învăluitor şi o calitate ultra a imaginii".

"Sunt emoţionat de faptul că fanii se vor putea lăsa învăluiţi de acest sound şi vor putea asculta profunzimea şi straturile acestor cântece şi interpretări", a subliniat producătorul albumului "Gigaton", Josh Evans, potrivit căruia filmul "este un mod unic de a experimenta discul".

Filmul muzical - un fel de videoclip pentru întreg albumul - urma să fie lansat în cinematografe la sfârşitul lunii martie în acelaşi timp cu noua producţie discografică, primul album de studio al celebrei trupe americane după o pauză de şapte ani.

"Gigaton" a fost considerat de critica de specialitate drept una dintre cele mai solide şi interesante producţii discografice din cei 30 de ani de existenţă a Pearl Jam.

Grupul a urmat exemplul altor vedete din domeniul muzical, precum Madonna sau Justin Bieber, şi s-a numărat printre primii care au amânat pentru la toamnă noul turneu în America de Nord în contextul actualei pandemii de coronavirus.

Pearl Jam a atacat dur în comunicatul său modul în care guvernul american a gestionat criza de coronavirus: "Nu există motive să credem că această criză va putea fi controlată în următoarele săptămâni", se arată în comunicat.

Turneul de promovarea a noului album "Gigaton" urma să înceapă pe 18 martie cu un concert la Toronto (Canada) şi să continue apoi cu show-uri în peste zece oraşe din America de Nord.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272