REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

PEDOFILUL care a agresat două FETE de 7 și 8 ANI VREA în LIBERTATE

PEDOFILUL care a agresat două FETE de 7 și 8 ANI VREA în LIBERTATE

Replica API 1 septembrie 2021 | 14:36 1361

Florian Istrătescu a fost condamnat la 6 ani și opt luni de închisoare, în anul 2018, de către Judecătoria Tulcea, pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. Bărbatul a fost acuzat că a abordat în scara blocului unde locuiește, două minore cu vârste de 7 ani respectiv 8 ani, pe care le-a convins să meargă la el în apartament , unde le-a agresat sexual în sensul că le-a mângâiat în zonele intime și le-a sărutat. După ce Judecătoria din Tulcea i-a respins cererea de eliberare condiționată, prin hotărârea din 9 iulie 2021, acesta a făcut apel, în 14 septembrie 2021 apelul urmând a se judeca, la Curtea de Apel Constanța.

Bărbatul le-a dat câte 10 lei fetițelor

Florin Istrătescu le-a ademenit pe cele două în apartamentul lui, povestindu-le că are un cățel în apartament. După ce le-a lăsat pe acestea să se joace cu cățelul, inculpatul a început să le mângâie pe fetițe, întâi pe piept apoi pe sub colanți în zona organelor genitale folosind fie degetele fie palma. Toată activitatea ce a avut loc pe canapea a fost apreciată la câteva minute, ambele minore precizând că vecinul mirosea a alcool. După acestea, inculpatul s-a ridicat de pe canapea și s-a îndreptat către baie spunându-le celor două fete că are un televizor acolo și că este dispus să îl arate. Imediat însă inculpatul a renunțat, a închis ușa de la baie și nu le-a primit pe fete în baie. Când fetele au vrut să plece, inculpatul le-a rugat să mai stea, le-a arătat anume obiecte din casă, o statuetă cu o femeie în sânii goi, anume pietre, lemne prinse în cuie între ele. La solicitarea fetelor le-a dat uneia dintre ele o minge de mici dimensiuni și celeilalte o linguriță de lemn. Înainte de a ieși din apartament inculpatul le-a dat celor două fete câte 10 lei spunându-le că dacă vor anunța părinții o să le bată

Inculpatul a negat faptele comise

Florian Istrătescu a arătat că a intrat în scara blocului însoțit fiind de câine, că fetele sunt cele care au urcat după câine la etajul patru al blocului, că fetele l-au rugat să se joace cu câinele și că el a fost de acord cedând rugăminților copiilor. A mai arătat inculpatul că nu a atins pe nici una dintre fete, nu le-a vorbit urât, nu s-a așezat lângă ele și că nici măcar nu a stat cu ele în cameră. Nu le-a povestit despre el, despre viața lui, nici despre casă, fetele fiind probabil învățate ceea ce să declare.

Ce a spus instanța

Coroborând declarațiile persoanelor vătămate cu cele ale inculpatului, ale martorilor audiați, cu cele consemnate în rapoartele de expertiză medico legală a minorelor instanța a concluzionat că inculpatul a săvârșit faptele puse în sarcina sa, respectiv cele de agresiune sexuală. El a profitat tocmai de vârsta minorelor care nu au avut reprezentarea celor ce se întâmplă, nu au știut că sunt victimele unei fapte reprobabile și nu au fost în măsură a se apăra. Instanța a decis condamnarea inculpatului la 6 ani și opt luni de închisoare.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e un fel de Prince Andrew,Charles,Jimmy Saville,Dwayne Johnson,Kevin Spacey,Bill Clinton si toti politicienii,masonii pedofili,pleonasm intentionat, din lume?
9
0
Sa nu mai vada lumina zilei !
2
0
Sa i se taie scirbavnicul madular.
2
0
Castratil pe nemer
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272