REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Peisaj portocaliu: Praf saharian la Constanţa!

Peisaj portocaliu: Praf saharian la Constanţa!

Replica API 23 martie 2018 | 00:36 497

Codul portocaliu de vreme rea a adus chiar şi zăpadă portocalie în Dobrogea! Începând cu dimineaţa de vineri, 23 martie, praful saharian, pentru că despre el e vorba, şi-a făcut simţită prezenţa la Constanţa, putând fi văzut mai ales pe autovehicule. Mai mult decât atât, la un moment dat tot peisajul a avut o tentă portocalie!

"Pe nordul, centrul Europei este un aer foarte rece. Din Marea Mediterană ar veni un aer mai cald şi umed, dar întâlnind acest aer rece, precipitaţiile nu sunt sub formă de ploaie, ci sub formă de ninsoare. Acel ciclon foarte activ este un vârtej care absoarbe aerul de prin împrejurimi şi îl ridică în atmosferă şi poate să absoarbă şi un aer din nordul Africii, un praf saharian, care poate să ajungă până la nivelul norilor sau în nori şi prin precipitare acel aer saharian poate să dea o nuanţă de culoare stratului de zăpadă”, a precizat meteorologul Romica Jurca pentru ziare.com.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E pentru emigrantii subsaharieni. Sa se simta ca acasa.
0
0
ce stiri de tot rahatul, stiri pentru un popor de idioti, condus de idioti....
0
0
Mincinosilor! Asta e praf cosmic, cu fier si metale grele, d-aia are culoarea ruginii... nu e minciuna pe care o propagati voi cu "praf saharian". In Australia si Asia, deci pe cealalta parte a planetei a aparut acelasi praf ruginiu de multe ori pana acum... si ala era tot "praf saharian"? De ce nu faceti analiza "prafului" sa vedeti cate metale grele si cat de toxic este pentru om? De ce nu spuneti adevarul? Ziaristilor, dormiti? Asta chiar e subiect national!
2
2
imbecili!sinteti niste ordinary cu "urgia alba" si alte din astea!n-ati mai vazut zapada?!
0
2
Bai mincinosilor ati pus o fotografie modificata.Prostavanilor nu vedeti ca ati lasat cerul la nuanta de la sol!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367