REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Penitenciarele se alătură protestului declanșat de polițiști în fața Ministerului Finanțelor

Penitenciarele se alătură protestului declanșat de polițiști în fața Ministerului Finanțelor

Replica API 6 august 2022 | 00:00 1444

Angajații din poliție si din penitenciare acuză Guvernul că fură din buzunarele românilor.

Marți, 09.08.2022, începând cu ora 10:00, în fața Ministerului Finanțelor, Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) se alătură protestului polițiștilor reprezentați de Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC). Poliția și Penitenciarele cer deblocarea salariilor și eliminarea discriminărilor în ceea ce privește pensiile militare de stat.

Cosmin Dorobanțu

”Prețurile la principalele alimente au explodat, inflația a atins cote inimaginabile, facturile la energie electrică și la gaze naturale devin de la lună la lună imposibil de achitat. Majorarea taxelor și impozitelor, în contextul înghețării salariilor de către coaliția de guvernare, reprezintă un furt mascat din buzunarele românilor, activitate care a devenit, în ultimii ani, o tradiție pentru PSD, PNL și UDMR.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor consideră că lipsa de interes a guvernanților față de structurile din sectorul de apărare, ordine publică și securitate națională afectează calitatea serviciilor oferite de instituțiile de forță ale României, spre bucuria infractorilor, care ușor, ușor acaparează instituțiile fundamentale ale statului” a declarat Cosmin Dorobanțu, președintele Federației Sindicatelor din Administrația Naționala a Penitenciarelor.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fiti destepti si fara frica!
2
0
Sa imi faci un belis pe furis sau o barba in coaie cum da mielu la oaie
1
0
Henri Charrier...Cand sa infiintat puscaria din Guyana,Napoleon a fost intrebat...Cine o sa ii pazeasca pe acei banditi?.La care Napoleon a raspuns...Alti banditi mai mai mari decat ei.Concluzia este ca,gardienii din puscariile romane sunt niste BANDITI.
0
0
Care au picat admiterea in politie. Sa ne faceti cate un jigler!
0
0
de circarii din ministerul de cacat numit interne
0
0
Noi la tura de noapte si in weekend dormim acasa,ardem motorina la cumparaturi,plimbam copii,functionam in regim de taxi pe salarii luate degeaba!Manu stie!!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614