REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.3° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
7.3° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Penitenciarul Spital Poarta Albă CAUTĂ echipamente de protecție împotriva COVID-19

Penitenciarul Spital Poarta Albă CAUTĂ echipamente de protecție împotriva COVID-19

Replica API 19 ianuarie 2021 | 12:17 1680

Penitenciarul Spital Constanța - Poarta Albă caută materiale și echipamente pentru protecția împotriva virusului Sars-Cov2 dar și a altor boli transmisibile. Valoarea estimată a contractului este de peste 5 milioane de lei.

Conducerea Penitenciarului Spital Constanța – Poarta Albă intenționează să încheie un acord-cadru pentru furnizarea de materiale și echipamente de protecție pentru combaterea Covid-19 dar și a altor boli transmisibile cu un singur operator economic. Produsele sunt împărțite în loturi pe cantități minime și maxime estimate conform anexei nr. 1 la strategia de contractare. Urmare situației create la nivel național de către pandemia cu coronavirus, pentru prevenirea răspândirii COVID-19 și în vederea asigurării protecției personalului din cadrul Penitenciarului Spital Constanța Poarta Albă și unitățile arondate acestuia, pe durata programului de lucru, se impune achiziția de produse care să asigure protecția individuală și astfel limitarea posibilităților de extindere a pandemiei, în timpul desfășurării activității.

Contract de peste 5 milioane de lei

Având în vedere că valoarea estimată este de 5,027,435.60 fără TVA și depășește pragul valoric de 649.895 lei, Penitenciarul Spital Constanța Poarta Albă demarează procedura de licitație deschisă pentru o perioadă de 12 luni, având ca scop asigurarea materialelor și echipamentelor de protecție pentru perioada menționată. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 17 februarie 2021.

Sursa foto: digi24.ro

Cine poate lua decizii în acest contract

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante sunt: director – Marius Valentin Bănică, șef serviciu economic administrativ – Elena Petre, șef birou logistică - Livia Babus, responsabil viza CFPP 1 – Ciprian Sofronie, consilier juridic - Florin Roman, ofiţer achiziții - Ovidiu Batosin.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Redau cate cuvinte din romanul Papillon de Henri Charrier...Cineva la intrebat pe Napoleon cand sa infiintat puscaria din Guyana franceza ...Cine o sa ii pazeasca pe acei banditi???. Alti banditi mai mari decat ei...
0
0
Dezvolta un pic. Pentru DNA. Ce dracu e si cu spitalu lu borcea? Oare vechea sau actuala conducere e implicata in combinatia asta?
1
0
Opinez ca e posibil sa ajunga candva niste pers cu functii inalte la cazare. Dintr-o speta cu fonduri ue. Au IMUNITATE. Nici Covidul nu s-a apropiat de ei. Pana acum.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407