REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Pensionarii care au mâncat tochitura dobrogeană oferită de primărie spun că n-ar mai vota PSD!

Pensionarii care au mâncat tochitura dobrogeană oferită de primărie spun că n-ar mai vota PSD!

Replica API 15 noiembrie 2019 | 08:54 346

Ca să vezi!

Ca să vezi!

A apus vremea PSD! Constănțenii vor o schimbare și speră ca, după turul 2 al alegerilor prezidențiale, să primească o veste bună. Seniorii din Constanța, cândva susținătorii aprigi ai social-democraților, par să-şi fi schimbat opțiunea. Vor și altceva pentru Constanța, pentru România, vor pe altcineva la conducerea țării.

În trecut, PSD câștiga detașat alegerile, fie că vorbim de locale, parlamentare ori prezidențiale. Se pare că încet încet, formațiunea politică și-a pierdut electoratul, fiind sacționată drastic la alegerile parlamentare, cât și la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie, primul tur. La nivelul jduețului Constanța, cel puțin, PSD s-a aflat pe locul doi, iar dacă vorbim de municipiu, Viorica Dăncilă s-a clasat pe locul 3, după Dan Barna. Constănțenii vor merge la vot și în turul 2 și știu deja pe cine votează: oricine, mai puțin Viorca Dăncilă. Și vor merge la vot și la locale - cel puţin aşa ne-au declarat pensionarii prezenţi ieri în Parcul de la Far, dar ;i parcul Tomis 2, la un eveniment organizat de administraţia locală, de Ziua Dobrogei. ”Merg la vot. Am votat PNL și tot PNL votez. A trecut vremea PSD-ul să facă ordine în țară. Și la locale o să mă mai gândesc, dar nu cred că votez PSD”, a declarat, pentru Replica, un constănțean venit să servească tochitură dobrogeană servită de angajaţii primăriei. „Nu votez cu hoții, nu cu ciuma roșie, nici acum, nici la locale. Votez indiferent cu oricine, mai puțin PSD. Nici în primul tur nu am votat cu PSD, dar nici cu PNL. Acum o să votez pe oricine, mai puțin pe Dăncilă”, a spus un alt cetățean. ”Am votat PNL și tot PNL o să votez. Tot poporul așteaptă o schimbare. PSD ce a făcut la Guvernare într-un an? Nimic. Poate fac alții. Nici la Constanța nu prea a făcut PSD mare lucru. Făgădău a reparat pe ici pe colo, a mai făcut trotuare, dar pe partea cealaltă, ne-a umplut de construcții și de blocuri”, este de părere un senior din Constanța. ”Poate fac alții sau poate nu, dar măcar scăpăm de PSD”, a completat altul. ”Nu cred că-l votez pe Făgădău la locale. Mă mai gândesc”, a conchis cel din urmă. Din 10 constănțeni intervievați, unul singur a declarat că o susține pe Viorica Dăncilă și l-ar vota pe Decebal Făgădău. ”Am votat PSD și votez și duminică. La locale? Tot PSD votez”, a spus un alt constănțean.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Respect, mancati si beti ce va da PeSeDeul si dupa votati ce vreti voi.
3
1
felicitari pensionarilor fosti votanti PSD- o singura data am votat FSN- pe Iliescu, de teama lui Vadim Tudor- si acum regret
5
1
moarte pnl !
3
11
iesi-v-ar pe nas masa de pomanagii!
3
4
... pe timpul asta ! O sa regretati PSD -ul cum il regrerati pe Ceausescu care a dat case moca la 90% din moldovenii, oltenii si taranii veniti in Cta ! O sa va dea Sica Mandoloina , Mutu , Rares Batistuta si stramba aia de operata plastic de zeci de ori la mue Ghorghiu ... numai lapte si miere ! Or sa plece in strainatate de doua ori mai multi romani ca in anul asta ! Veti vedea !
3
7
Mui...eee psd si la pomanagii. Ciuma rosie sa piara!!!
14
3
pizdeilor, v-ati cacat in scaldatoare! Daca si pensionarii va dau flit si se pisa cu bolta pe voi, ati belit-o complet! Sunteti intr-un kkt mai mare dacat voi, mu!stilor! Luati cu mu!e ca sa va treaca gustul de kkt!
18
8
S-au pista pe PSD, Bravo !!!
7
5
o sa mancati ce ati votat!tineretul da, are cercel in nas sin buric, iarna asta o sa ingete de frig!
8
7
Asa da! Aratati-le golanilor cine e suveran! Bravo! Inca mai ganditi! Si inca foarte bine ! Excelent!
12
6
Ati mancat carnati si acum ,mancati un cacacat.
9
11
Gorza Viorica..traiaca PSD.
6
6
trebuie taiate si salariile uriase si nejustificate ale medicilor si data urgent legea ori la stat ori la privat
16
10
Milogii pachetari mananca rahat!!!
9
8
ia uite pomanagii au pretentii nu mai pot fi cumparati cu mici bere si tochitura ... vor mai mult .. singura speranta au ramas ciorile ca alea halesc orice
10
3
si cum constiinta trece prin burta au dreptate, tochitura primariei a fost sponsorizata de partidul la guvernare deci recunostinta PNL, dar daca le iei interviu dupa ce PNL ul va baga CAS -ul in pensie, vor plati impozit pe cei 2000 lei scutiti si cand vor plati medicamentele integral sau and vor plati gigacaloria fara subventie sa vezi recunostinta atunci cu injuraturi pentru pedelepre si sa-i mai voteze ca votul este liber si democratic!
8
10
astia din poze sunt machidoni pomanagii. chiar daca este proasta , o vor vota pe wd pentru ca si ca primar au votat tot un prost cu freza facuta la casa albastra si mecla de tractorist.
11
2
...disperare mare printre postaci le vine sfarsitul....
10
2
LA VARSTA LOR CE SA LE CERI ; SUUNT O GRAMADA DE .. BOLI ,, CARE II MACINA , PROBABIL O DEMENTA LE DA TARCOALE . ASA ESTE VIATA MERGEM INAINTE FLACAI .
5
5
Pesedeii trebuie sa plece , unii acasa , altii la...puscarie !
15
7
PSD sunt numai prosti.
14
8
Jos psd! Muie viorica
16
6
Dispera PiZeDeul... Au mai ramas doar postaci ...Mai rasfirati baieti...
12
5
pomanagii astia se cred vitorul tarii .de ce nupuneti si pozele cu tineretul cu glezne goale epilate prezent la eveniment ?
9
5
sunt prea saraci ca sa voteze liber
9
6
Zile Dobrogene cu iz de mita electorala marca PSD. Rusine...
11
6
Mancatorii de tochitura voteaza tot psd, numai ca, spre norocul orasului, sunt din ce in ce mai putini !
16
6
votati pnl ca v-a taie astia pensiile si nu o sa aveti bani nici de spanac . O sa iesiti la pascut in parc .
12
21
ati uitat cand v-a scos PNL in strada cu taxa auto?
19
8
Sa vedeti ce muie va vom.da dragi romanasi.Alegeti pnl si veti vede muia ce veti lua.
24
43
Votez Veorica. E mai proasta sar e romanca si are un copil infiat. Neamtu ce are in afara de 6 case luate cum le a luat?
26
40
Vrajeala, tot psd-ul vor alege. Asa au spus de fiecare data. Le este rusine sa spuna ca vor vota cu psd. Sa-i testam cu detectorul de minciuni.
32
8
nici macar mocangii nu il mai voteaza in masa, e pierdut prostu
30
10
UITA-TE ORA TA SE APROPIE !!!
33
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367