REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Pentru că PDL i-a retras sprijinul, Mitrea se pregăteşte să se înscrie la UDMR

Pentru că PDL i-a retras sprijinul, Mitrea se pregăteşte să se înscrie la UDMR

Replica API 25 iunie 2011 | 00:00 87

Ca să rămână director la Ape, se apucă să înveţe şi ungureşte, la bătrâneţe

Ca să rămână director la Ape, se apucă să înveţe şi ungureşte, la bătrâneţe

Marian Mitrea de la Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral este bine. Şefii (de la instituţia unde lucrează) nu se supără pe el, oricât s-ar plânge turiştii că sunt alge la mal, şi supravieţuieşte incredibil la conducerea ABADL, după vorba din popor: "câinii latră, ursul merge". În curând însă, Mitrea va trebui să înveţe să spună vorba asta în limba maghiară, nu de alta, dar UDMR îl... preţuieşte, iar din partea PDL Constanţa deja a primit "sentinţa": i-a fost retras sprijinul politic. "La volumul mare de alge din ultima perioadă, pot spune că domnul Mitrea s-a descurcat bine", a fost aprecierea şefului cel mare de la Bucureşti, David Csaba, la adresa subalternului Marian Mitrea.

Tot udemeristul David Csaba, directorul general al Administraţiei Naţionale Apele Române, a declarat că nu are la cunoştinţă "frământările" din sânul PDL Constanţa. "Nu ştiam că PDL Constanţa i-a retras sprijinul politic domnului Mitrea", a declarat, pentru "Replica", David Csaba, adăugând că "domnii colegi de la PDL îi pot evalua activitatea politică, nu cred că şi cea profesională". Iar cu asta, pedeliştii constănţeni şi-au luat una peste nas, să se înveţe minte să mai evalueze oamenii aflaţi în subordinea unei instituţii "arondate" UDMR, conform înţelegerii dintre formaţiunile aflate la guvernare. "Păi, să se ducă domnul Mitrea la UDMR, dacă tot nu ştim noi să-l evaluăm", a răbufnit, la auzul acestui comentariu, un pedelist din conducerea organizaţiei constănţene. Reamintim că Marian Mitrea a rămas fără sprijin politic urmare a unei evaluări pe care a iniţiat-o Christian Gigi Chiru, preşedintele PDL Constanţa. Evaluarea se referă la directorii care au ajuns pe funcţii cu sprijinul PDL. Între timp, cel puţin Marian Mitrea a arătat, prin intermediul unui comunicat de presă, că activitatea sa profesională nu are nici o legătură cu partidul. Posibil însă ca de acum înainte să aibă legătură cu şefii de la UDMR şi nu este exclus ca, odată "renegat" de PDL să se orienteze către cei care îl apreciază. Urmând acest raţionament, Mitrea ar putea foarte elegant să se înscrie în UDMR şi, evident, să se apuce să înveţe şi ungureşte, că tot îi place pe Canal (pentru cei care au uitat: firma familiei sale este campioană la adjudecarea contractelor cu Administraţia Canalelor Navigabile). Iar Dunărea, după cum se învaţă la geografie, este un fluviu internaţional.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272