REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Pentru ce au votat primarii din judeţul Constanţa

Pentru ce au votat primarii din judeţul Constanţa

Replica API 17 noiembrie 2014 | 03:08 357

Punct electoral final

Punct electoral final

George Scupra

Cu mic cu mare, primarii din judeţul nostru s-au îngrămădit, duminică, să îşi exercite dreptul de vot. Unii cu speranţă, alţii cu încredere, unii cu partidul, alţii cu oftatul, până la urmă a ieşit bine, adică să fie bine, să nu fie rău, indiferent de numele preşedintelui pe care l-au ales românii.

Primarul de la Hârşova, Tudor Nădrag, speră la încetarea divizării societăţii, însă nu prea mult. Din punctul său de vedere, punctul final pentru campania electorală şi alegerile prezidenţiale n-ar fi chiar şi pentru scandalurile care ne macină de ani de zile.

Nădrag, reacţii de zile mari: „Românii spală paraliticii Europei la fund, dar sunt harnici”

„Să se termine, deşi cred că n-o să se întâmple asta, sper să se termine cu atâta învrăjbire în sânul societăţii româneşti, să terminăm odată cu disputele astea neprincipiale şi neproductive şi să ne apucăm de treabă în ţara asta, că e multă treabă şi poporul român e un popor harnic şi poate să iasă din necazurile prin care trece acum. Eu vrea să îl văd la muncă, pentru că poporul român e harnic şi poate să iasă, iată că avem 3,5 milioane de oameni care muncesc şi care fac poate şi cele mai înjositoare munci, spală paraliticii Europei la fund, dar faptul că nu se dau la o parte de la muncă este o dovadă în plus că poporul român este harnic”, a spus Nădrag, pentru „Replica”.

Tudor Nădrag

Scupra, devotat nevoie mare

Puştiul de la PSD, primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, e devotat din cale afară. Sau de votat? A încercat el o şmecherie lingvistică şi, culmea, chiar i-a reuşit. Scupra a dres-o cu familia, cu viitorul, cu toate alea, după ce a ieşit din cabina de vot. „În primul rând, am votat cu gândul la fetiţa mea, la familie, la oamenii din Ovidiu şi pot să vă spun şi pe cine am votat: am votat un om devotat României. Bineînţeles că toată lumea speră la mai bine”, a spus Scupra, pentru „Replica”.

Adrian Stan

La Techirghiol, se vorbeşte de intersecţii

PSD şi rivalii au pus românii într-o situaţie cu număr limitat de alegeri. Ori Ponta, ori Iohannis. Un fel de intersecţie. La fel s-a văzut şi la Techirghiol, unde primarul, Adrian Stan, a votat „să ne fie mai bine”. „Am votat cu un gând să ne fie mai bine, să avem prosperitate pentru familiile noastre şi un gând de viitor bun. Dar, depinde de ce se va întâmpla diseară, care va fi scorul, vom ştii care va fi drumul din intersecţia asta. Acum, suntem în intersecţie. Să vedem care va fi drumul”, a spus Stan, pentru „Replica”.

Iordache, clar şi răspicat: Iohannis!

Mai greu cu scorurile pe la Medgidia, dar puternic pentru sentiment. Primarul oraşului, Marian Iordache, nu s-a dat în lături şi a spus că l-a votat pe candidatul Alianţei Creştin-Liberale, fiind încă sub mirajul „Sibiu, capitală culturală”. „Am votat candidatul pe care l-am susţinut în toată campania electorală, pe care l-am votat şi în primul tur şi pe care îl cred apt pentru a fi preşedintele României în următorii cinci ani. Un om care are experienţă deosebită în calitatea de primar, care a făcut din Sibiu capitala Europei şi care va face din România una dintre ţările cele mai bune din Uniunea Europeană. Eu sper să intrăm în normalitate, sigur, lucrul ăsta nu se va întâmpla dintr-o dată, ci treptat, dar vom intra în normalitate. Normalitatea înseamnă: tot ceea ce facem noi trebuie să fie bun, performant, cinstit, corect şi la timp”, a precizat Iordache, pentru „Replica”.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367