REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Pentru prima dată la o şedinţă de Consiliu Local. O constăţeancă i-a îndemnat pe aleşi să renunţe la taberele politice

Pentru prima dată la o şedinţă de Consiliu Local. O constăţeancă i-a îndemnat pe aleşi să renunţe la taberele politice

Replica API 21 decembrie 2018 | 00:00 288

Angela Matără, un locuitor al municipiului Constanţa, a participat miercuri, 19 decembrie 2018, la ultima şedinţă de Consiliu Local din acest an. Constănţeanca i-a îndemnat pe aleşii locali să renunţe la taberele politice şi să vină cu proiecte de hotărâri pentru cetăţeni. Angela Matără s-a arătat nemulţumită de modificarea unui PUZ de pe vremea fostei administraţii, din anul 2011.

“Este prima dată când particip la o şedinţă de Consiliu Local. O să vin la fiecare şedinţă să văd şi eu cum hotărâţi dumneavoastră. Dacă tot avem un primar aici şi nişte consilieri, dati-vă mâna. Parcă sunteţi două tabere. Eu nu mai înţeleg nimic ca cetăţean al acestui oraş, nici ce fac ăştia care ne conduc. Eu sunt cu o altă nemulţumire cu un PUZ pe Palazu Mare modificat în anul 2011. Acum am văzut pe panou Mamaia. Apare acolo un investitor care vrea să construiască un bloc de apartamente, deşi iniţial i s-a aprobat un PUZ pentru birouri. Vă poftesc şi la Palazu Mare, acolo să vedeţi ce este, blocuri printre case şi vile… Aceşti consilieri ai noştri împreună cu primarul nostru vor să facă tineretului locuinţe. Bun făceţi-le, dar făceţi-le cartiere”, a spus Angela Matără. Constănţeancă i-a îndemnat pe toţi la unitate. “Vă rog din suflet uniţi-vă şi faceţi ceva pentru acest oraş şi pentru toţi aceşti locuitori. Nu mai faceţi tabere separate. Am văzut de la începutul şedinţei două tabere. Dacă cei de la Guvern şi de la Parlament sunt aşa, vă rog foarte mult în Constanţa faceţi altfel, măcar în Constanţa faceţi altfel”, a fost mesajul Angelei Matără pentru aleşii locali ai municipiului.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272