REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Pep Guardiola ”a strălucit” pe Bernabeu! A purtat un ceas de 7 ori mai scump decât un jucător de la Manchester City

Pep Guardiola ”a strălucit” pe Bernabeu! A purtat un ceas de 7 ori mai scump decât un jucător de la Manchester City

Victor ROTARU 14 aprilie 2024 | 00:00 754

Real Madrid și Manchester City au făcut spectacol în prima manșă a sferturilor de finală din UEFA Champions League. Partida s-a încheiat la egalitate, 3-3, iar calificarea se va decide pe Etihad.

Pep Guardiola ”a stralucit” pe Bernabeu! A purtat un ceas de 7 ori mai scump decat un jucator de la Manchester City Pep Guardiola

Real Madrid s-a văzut condusă după doar 108 secunde, în urma golului din lovitură liberă al lui Bernardo Silva, însă Camavinga (12) și Rodrygo (14) au întors rapid scorul. În repriza a doua, ”Cetățenii” au revenit în avantaj, grație reușitelor superbe ale lui Foden (66) și Gvardiol (71), iar Valverde a stabilit rezultatul final în minutul 79.

Pep Guardiola a purtat un ceas de 1,3 milioane de euro la meciul Real Madrid - Manchester City

Starurilor celor două formații ”au strălucit” pe gazon, însă nici Pep Guardiola nu s-a lăsat mai prejos la marginea terenului. Antrenorul lui Manchester City a purtat un ceas Richard Mille Calibre RM27-01, creat special pentru Rafael Nadal. Există doar 50 de exemplare în lume, iar unul stă pe mâna tehnicianului iberic.

Ceasul costă 1,3 milioane de euro, sumă de aproape 7 ori mai mare decât valoarea de piață a lui Scott Carson (38 de ani), al treilea portar din lotul ”Cetățenilor” (200.000 de euro).

Pep Guardiola: "Este Bernabeu, prietene! Vii din Anglia şi nu ştii ce înseamnă asta!"

Managerul "Cetăţenilor" a apreciat evoluţia echipei sale în repriza secundă a duelului cu Real, în cursul căreia a reuşit să revină de la 1-2 şi să conducă cu 3-2, înainte ca madrilenii să egaleze prin Fede Valverde.

"Sunt atât de periculoşi în tranziţie, încât pot marca oricând mai multe goluri, dar am controlat foarte bine jocul", a spus antrenorul catalan.

"Este imposibil să controlezi totul împotriva celor de la Real Madrid. Bernabeu este un stadion special. La 3-2 credeam că meciul s-a terminat, dar aici nu se termină niciodată", a mai afirmat Pep Guardiola.

Chestionat de un jurnalist britanic care l-a întrebat dacă este "frustrat" de acest rezultat, Guardiola a răspuns tăios: "Totul este în regulă. Este Bernabeu, prietene! Vii din Anglia şi nu ştii ce înseamnă să joci pe Bernabeu. Să marchezi trei goluri aici este foarte tare".

"La Manchester, meciul se va disputa cu casa închisă, suporterii ne vor ajuta să înscriem un gol şi vom încerca să facem restul. E simplu, echipa care va câştiga va fi în semifinale", a conchis Guardiola, fostul antrenor al Barcelonei, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272