REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Pepe, naș de botez la doar o zi după ce a divorțat de Raluca Pastramă

Pepe, naș de botez la doar o zi după ce a divorțat de Raluca Pastramă

Replica API 11 februarie 2021 | 00:00 1349

La doar o zi după ce a divorțat la notar de mama fetițelor sale, Pepe a avut parte de momente emoționante. Artistul a fost naș de botez pentru nepoțica lui. La eveniment au participat și cele două fiice ale interpretului, părinții lor, dar și câțiva apropiați.

„Astăzi a fost o nouă zi fantastică pentru mine, fiindcă Alexandra Maria a primit TAINA BOTEZULUI, Alexandra Maria, nepoata mea şi fina mea, dar mai ales fina îngerilor mei, a ROSEI şi a MARIEI!!! Pepe, naș de botez la doar o zi după ce a divorțat de Raluca Pastramă.

„A fost un moment foarte emoționant pentru mine” Vă mulţumesc eu mult, mult de tot pentru toate mesajele frumoase pe care le-aţi trimis şi vă transmit eu deocamdată din partea Alexandrei că şi ea vă iubeşte!!!”, a fost mesajul postat de Pepe pe Facebook.

„Da, am creștinat-o pe fiica fratelui meu, Miguel. O cheamă Alexandra Maria, iar fetele mele (n.r. – Rosa Alexandra Pascu, Maria Pascu) m-au inspirat când am ales numele și tot ele au fost nașe. S-a născut pe 29 noiembrie și a venit de la Londra special pentru acest lucru.

Botezul a avut puțini invitați, iar petrecerea la fel, maxim 15-20 de invitați. A fost un moment foarte emoționant pentru mine, ce poate fi mai frumos decât să creștinezi un copil, mai ales când o faci în interiorul familiei”, a declarat Pepe, pentru Cancan.ro.

Pepe a făcu primele declarații la scurt timp după ce a semnat actele de divorț. „Acte! Nu e așa simplu! (n.r. – la întrebarea de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus! E foarte bine. E bine nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!”, a spus Pepe pentru Spynews.ro, citat de Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272