REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Pepe și-a reunit familiile la plajă. Cum a gestionat latino lover-ul “ciocnirea” dintre fiice și noua iubită

Pepe și-a reunit familiile la plajă. Cum a gestionat latino lover-ul “ciocnirea” dintre fiice și noua iubită

Replica API 9 iulie 2022 | 00:00 1096

Pepe (42 de ani) și Yasmine Ody (27 de ani) s-au bucurat din plin, în weekend-ul trecut, de nisipul fin, de apa limpede, dar și de soarele care i-a mângâiat cu razele lui fierbinți. Nu singuri s-au relaxat într-un decor superb, ci alături de Rosa și Maria, fiicele din cel de-al doilea mariaj al latino lover-ului. Imaginile pe care vi le oferă CANCAN.RO, în exclusivitate, sunt “de colecție” și arată cât de bine a gestionat artistul “ciocnirea” dintre fetele Ralucăi Pastramă și actuala iubită, care tocmai ce i-a dăruit un băiețel.

Pentru a le oferi o vacanță de neuitat, Pepe a decis să plece alături de fiicele sale și actuala iubită, Yasmine Ody, la Mamaia. Cei patru se comportă deja ca o familie și se bucură de fiecare moment petrecut împreună. Actuala iubită a artistului a închegat, deja, o legătură strânsă cu fetele Ralucăi Pastramă, bruneta fiind acceptată, într-un timp relativ scurt, de Rosa și Maria. Imaginile realizate de CANCAN.RO, zilele trecute, pe litoral, confirmă din plin acest lucru.

Partidă de volei în apă

Pepe, Yamine Ody și fetițele Ralucăi Pastramă au “încins” o partidă de volei în apă. Acolo, raiul pe pământ! Râsete, voie bună și, cel mai important, multă iubire. Toți patru s-au simțit perfect.

Imaginile nemaivăzute cu Pepe și cu cele două familii pe care le are sunt de pus în ramă și atestă că latino lover-ul a gestionat ca un adevărat profesionist, încă de la început, “ciocnirea” dintre Rosa și Maria și Yasmine Ody, care l-a făcut, în iunie, tată de băiat, scrie cancan.ro.

A gestionat perfect “ciocnirea”

Pe plajă, Pepe a fost în formă maximă, la fel ca iubita lui, Yasmine Ody. Maria (10 ani), fata cea mare a artistului, le-a ținut cel mai mult companie, însă nici Rosa (7 ani) nu s-a lăsat mai prejos. A rezultat o vacanță de vis, pe care nimeni nu o va uita, probabil, prea curând.

În apă, după cum se observă în imaginile realizate de CANCAN.RO, toți s-au simțit perfect și, cu siguranță, îi vom mai revedea în astfel de ipostaze. Meritul este, de departe al cântărețului, care a reușit să-și apropie fiicele de actuala parteneră și, astfel, să aibă două familii.

Pepe are doi copii cu Raluca Pastramă, cea de-a doua soție

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă în 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012, când s-a născut Maria. Pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios.

Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Pepe și Raluca Pastramă au divorțat pe 8 februarie 2021. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu.

În prezent, latino lover-ul are o relație cu Yasmine Ody care, în iunie, i-a dăruit un băiețel.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si de ce trebuie sa stim noi toate amanuntele astea ? E familia lui sa fie sanatos cu ea .
1
0
Stol de ciori, la malul marii. Asta da stire mondena...
0
0
Despre acest c*****t manelist cu talent de tomberon nu stie nimeni in lume. Toti ciumpalacii c******i de ghetou se dau latini.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212