REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Pepe și Raluka, surprinși îmbrățișați de Dragobete! Ana Baniciu i-a dat de gol pe cei doi pe Internet

Pepe și Raluka, surprinși îmbrățișați de Dragobete! Ana Baniciu i-a dat de gol pe cei doi pe Internet

Replica API 25 februarie 2021 | 00:00 1362

Pepe și Raluka apar din ce în ce mai des în ipostaze surprinzătoare împreună, în mediul online. De data aceasta, cea care i-a dat de gol a fost chiar prietena de suflet a Ralukăi, Ana Baniciu. Iată ce imagini a postat vedeta cu cei doi și ce cuvinte și-au spus unul altuia!

Dacă despre Raluka și Pepe s-a crezut până acum că sunt doar colegi și au o relație strict profesională, ultimele imagini care au apărut cu cei doi în online ne fac să credem că sunt, de fapt, mult mai apropiați, scrie spynews.ro

Raluka și Pepe, mai mult decât colegi pe platourile de filmări

Vedetele se pregătesc din plin pentru show-ul ”Te cunosc de undeva”, chiar dacă este Dragobetele. Bineînțeles, la repetiții au fost și Raluka cu Pepe, doi dintre concurenții emisiunii.

Ana Baniciu, ”sora” Ralukăi, a surprins câteva momente drăguțe de la repetiții și s-a filmat alături de Romică Țociu, cel care le-a adus buchete de ghiocei fetelor pentru a celebra ziua românească a dragostei.

La un moment dat, Ana Baniciu a filmat-o și pe Raluka, care a mărturisit bucuroasă că și ea a primit flori de la Romică Țociu, iar imediat a apărut în videoclip și Pepe, care a strâns-o în brațe pe Raluka, iar cei doi și-au adresat cuvinte frumoase unul altuia.

”Împreună și de Valentine's Day, și de Dragobete. Asta ziceam, că mai latino decât Pepe nu e nimeni”, a spus Raluka.

Vedeta a mărturisit că nu a primit încă niciun cadou de Dragobete de la Pepe, dar este sigură că artistul îi va oferi măcar o mică atenție semnificativă.

Cei doi au petrecut împreună și Valentine's Day

Raluka și Pepe au ajuns prima dată în atenția presei chiar de Valentine's Day, deoarece cei doi au petrecut această zi specială împreună.

Ați fi crezut că Pepe suferă de Ziua Îndrăgostiților, deoarece cu câteva zile în urmă divorțase de soția sa, Raluca Pastramă, după opt ani de căsnicie. De fapt, artistul s-a distrat de minune în compania colegelor sale de la ”Te cunosc de undeva”, Ana Baniciu și Raluka.

Încă de atunci, internauții au început să speculeze că între Pepe și Raluka s-ar înfiripa o relație de dragoste, însă nimic nu era sigur. Cei trei artiști au transmis o emisie live, de aproximativ două ore, în care au cântat melodii de dragoste și nu numai la cererea fanilor.

Pepe și Raluka nu au fost, însă, la prima colaborare de acest gen, deoarece Raluka a mai fost invitata lui Pepe în liveurile de pe canalul lui de Youtube. Rămâne de văzut dacă Raluka și Pepe simt ceva unul pentru celălalt sau dacă sunt doar zvonuri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468