REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Percheziţie la domiciliul unui bărbat bănuit de tâlhărie calificată!

Percheziţie la domiciliul unui bărbat bănuit de tâlhărie calificată!

Replica API 5 mai 2018 | 00:00 212

În cursul zilei de joi, 3 mai a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au pus în aplicare un mandat de percheziţie la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, după ce a sustras unei tinere o sumă de bani, prin ameninţarea acesteia cu un obiect tăietor- înţepător.

Mai exact, la data de 8 martie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 25 au fost sesizaţi de către o tânără, în vârstă de 19 ani, vânzătoare la o societate comercială din sectorul 6, cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 04.30, o persoană necunoscută, cu faţa acoperită, a pătruns în incinta magazinului având asupra sa un obiect ascuţit-înţepător cu care, prin ameninţare, a determinat-o să-i remită suma de 570 de lei din casa de marcat.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta a fost săvârşită de către un bărbat, în vârstă de 39 de ani, depistat şi prins de către poliţiştii Secţiei 10 la data de 6 aprilie a.c., aflat sub măsura arestului la domiciliu, ca urmare a săvârşirii a două infracţiuni de tentativă la tâlhărie calificată, acţionând în mod similar, respectiv prin ameninţarea cu un obiect înţepător a casierilor a două societăţi comerciale situate în sectorul 3, a încercat să sustragă bani din casele de marcat, fără a reuşi însă acest lucru, după care a fugit.

Astfel, a fost pusă în aplicare o autorizaţie de percheziţie la domiciliul bărbatului, acesta fiind condus pentru audieri la sediul subunităţii. Totodată, au fost identificate şi ridicate obiecte de interes în cauză. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Institutului Naţional de Criminalistică şi al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272