REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Percheziții ale polițiștilor la Primăria Sectorului 5, din Capitală. Daniel Florea, vizat de anchetă

Percheziții ale polițiștilor la Primăria Sectorului 5, din Capitală. Daniel Florea, vizat de anchetă

Replica API 24 mai 2022 | 23:02 1901

Poliţiştii au făcut, marţi, şapte percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Ialomiţa, într-un dosar în care o organizaţie nonguvernamentală este suspectată că a primit fonduri în valoare totală de 30 de milioane de lei de la o autoritate locală, pe care le-ar fi cheltuit cu bunuri şi servicii la preţuri supraevaluate. Informațiile venite pe surse din rândul anchetatorilor arată că ar fi vorba despre Primăria Sectorului 5 din București.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au pus în aplicare, marţi, 7 mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Ialomiţa, a anunţat Poliţia Capitalei.

Totodată, au fost puse în aplicare şi ordonanţe de ridicare a unor înscrisuri, într-un dosar de abuz în serviciu, delapidare şi evaziune fiscală.

"În fapt, din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat bănuiala rezonabilă că o organizaţie nonguvernamentală ar fi beneficiat sistematic, în anul 2020, de fonduri publice locale, ale unei autorităţi locale, în valoare de aproximativ 30 de milioane de lei, pe care le-ar fi cheltuit pentru a achiziţiona, în mod direct, la preţuri supraevaluate, mai multe bunuri şi servicii", a transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, scrie stiripesurse.ro.

Update:

Potrivit capital.ro, este vizată o sumă de 27 milioane de lei, bani dați de fostul primar Daniel Florea către ONG-ul ”Împreună pentru Sectorul 5”, care nu era de utilitate publică. Cel care a inițiat hotărârile de consiliu a fostul fostul primar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii doare in gaoz pe BCCO atata timp cst sutele de mii de euro le intra in conturi de la proxenetii.
0
0
Bcco moare copii la lume langa liceu eminesc se vinde droguri str petru rarej.10 o femeie blonda mai batrana si o fata 22 24 anii par b****t ducetiva acolo la etajul 1
0
0
Oriunde ajunge Salavastru, se alege praful. Si penalul. Karma.
0
0
De interlopi ,pesti,proxeneti,matroane nu se scrie nimic?.Chiar ei sunt atat de cinstiti?.Atunci de unde au sute de mii de euro fara munca in Romania?.Cine ii protejeaza pe acestia?.
1
0
Piedone nu e implicat. El e fata mare.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108