REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Percheziții de amploare la presupusul ucigaș al femeii tranșate și aruncate lângă autostradă

Percheziții de amploare la presupusul ucigaș al femeii tranșate și aruncate lângă autostradă

Andreea CONDURACHE 11 aprilie 2024 | 11:15 611

Locuința unui suspect în cazul femeii al cărei cadavru dezmembrat a fost aruncat la marginea autostrăzii A1 a fost percheziționată de oamenii legii. Anchetatorii au făcut legătura între acest suspect și victimă prin intermediul unei probe materiale. Percheziția a avut loc în cursul zilei de joi, 11 aprilie a.c., în cartierul Rahova din București.

Perchezitii de amploare la presupusul ucigas al femeii transate si aruncate langa autostrada

Anchetatorii au intrat în locuința unui bărbat care, potrivit unor surse apropiate investigației, ar fi un fost client al femeii ucise. Este vorba despre un suspect care locuiește în cartierul Rahova din Capitală. Anchetatorii au ajuns la el după ce au stabilit că sacul în care a fost găsit trupul tranșat al femeii provenea din Sectorul 5.

Cadavrul victimei a fost găsit la sfârșitul săptămânii trecute în apropierea autostrăzii A1. Examenul medico-legal a stabilit că femeia murise cu cel puțin 30 de zile în urmă.

Perchezitii de amploare la presupusul ucigas al femeii transate si aruncate langa autostrada

La acest moment, suspectul din Rahova este primul pe care anchetatorii urmează să îl audieze. Până în prezent, au mai fost audiați mai mulți martori în acest caz, printre care și sora victimei care a dat-o dispărută pe femeia de 38 de ani la data de 7 martie.

A existat un cerc de suspecți care, aparent, a fost acum redus la un principal suspect. Femeia ucisă a plecat de acasă în data de 6 martie, după ce i-a spus sorei sale că merge să se întâlnească cu un individ. Ea nu a mai revenit la domiciliu. Cadavrul său, tranșat, a fost găsit de mai mulți muncitori la marginea autostrăzii.

Despre victimă, știm că activa ca escortă și probabil se întâlnea cu foarte mulți bărbați. Cât privește suspectul a cărui locuință din Rahova este percheziționată, vecinii spun că nu ar fi de cetățenie română și că ei încearcă să-și ferească copiii de individul respectiv, conform antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212