REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.7° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
28.7° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Percheziții în București la clanul Sticlaru: Mega-scandal în Sectorul 6. Video

Percheziții în București la clanul Sticlaru: Mega-scandal în Sectorul 6. Video

A.F. 9 decembrie 2023 | 18:27 3410

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 20 au pus în executare, la data de 8 decembrie 2023, 5 mandate de percheziţie domiciliară în Municipiul Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi influenţare a declaraţiilor. Cei care au fost vizați au fac parte din clanul Sticlaru, potrivit unor surse apropiate de caz.

Perchezitii in Bucuresti la clanul Sticlaru: Mega-scandal in Sectorul 6. Video

„În fapt, la data de 1 decembrie 2023, Secţia 20 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, în vârstă de 24 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, mai multe persoane ar fi intrat în curtea imobilului, în care se afla cu alte trei persoane, ar fi spart mai multe geamuri şi ar fi provocat scandal.

Deplându-se cu operativitate, poliţiştii Secţiei 20 au constatat faptul că cele sesizate se confimă, observând totodată și trei autoturisme, parcate în faţa imobilului, care prezentau distrugeri la nivelul elementelor de caroserie, dar şi mai multe geamuri sparte, ale imobilului.

Din cercetări a rezultat presupunerea rezonabilă că, persoanele bănuite ar fi intrat în curtea unui imobil din Sectorul 6, unde, în urma unui conflict anterior cu una dintre persoanele din respectivul imobil, ar fi spart mai multe geamuri şi ar fi provocat distrugeri la nivelul caroseriei a trei autoturisme.

De asemenea, la data de 2 decembrie 2023, unul dintre bănuiţi s-ar fi deplasat, din nou, la imobilul din Sectorul 6, unde ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă persoanelor din interiorul locuinţei, cu scopul de a nu sesiza poliţia.

În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate au fost identificate şapte persoane, cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 și 46 de ani, şi doi minori în vârstă de 15, respectiv 17 ani, bănuiţi de comiterea faptelor.

În vederea administrării materialului probator, la data de 8 decembrie 2023, au fost puse în aplicare 5 mandate de percheziţie în Municipiul Bucureşti, la domiciliul bănuiților.

În urma efectuării perchezițiilor au fost identificate cinci persoane, bănuite de comiterea faptelor, toate fiind conduse, în baza unor mandate de aducere, la sediul Secţiei 20 Poliţie, în vederea audierii acestora.

Faţă de trei bărbați, în vârstă de 28, 33, respectiv 42 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cei doi minori sunt cercetați în stare de libertate.

Ulterior, față de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar față de ceilalți doi bărbați a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Totodată, în privința celorlalți doi bărbaţi bănuiți de săvârșirea infracțiunilor, sunt făcute demersuri în vederea depistării acestora.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secţiei 20, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi influenţare a declaraţiilor.

Efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, transmite Poliția.

Cine sunt persoanele vătămate?

Persoanele vătămate sunt Andrei Nicolae Alexandru (26 de ani), Malik Samina ( 24 de ani, concubina lui Andrei Nicolae Alexandru), Boldianu Marius (28 de ani, fratele lui Andrei Nicolae Alexandru), Vasile Stefan Hitler (22 de ani, nepotul lui Orient și al lui Expres - autorii unei tâlharii din Prahova).

Cine sunt autorii?

Autorii scandalului fac parte din Clanul Sticlaru.

Constantin Bogdan, 42 de ani - arestat 30 de zile

Constantin Gheorghe Bogdan, 33 de ani - control judiciar

Gheorghe Andrei, 28 de ani - control judiciar

Constantin Mugurel, 46 de ani - mandat de arestare în lips

Constantin Costel Rustem, 24 de ani - mandat de arestare în lips

Constantin Alberto - David, 15 ani - cercetat în stare de libertate

Calofir Alexandru Gabriel, 17 ani - cercetat în stare de libertate

„La data de 1 decembrie 2023  Andrei Nicolae Alexandru a condus un BMW, sub influenta substanțelor psihoactive, fiind depistat in trafic de polițiștii Secției 20, pe Calea Giulești, în timp ce se deplasa din direcția Bd. Constructorilor către Drumul Sabăreni.

În autoturism se aflau Andrei Nicolae Alexandru (conducător auto) si Vasile Stefan Hitler (pasager).

În timpul efectuării controlului corporal asupra lui Andrei Nicolae Alexandru, acesta a scos dintr-un pachet de țigări un pliculeț ce conținea o substanță de culoare albă, pe care l-a ingerat, după care a încercat să fugă de polițiști, fiind încătușat.

De asemenea, în urmă controlului autoturismului marca BMW, sub scaunul șoferului, a fost găsit un pistol de culoare neagră, cu bile din metal, aparțînând lui Andrei Nicolae și suma de 4920 lei și 10 euro, a căror proveniență nu a putut-o justifică.

Andrei Nicolae Alexandru a refuzat să fie supus testării cu aparatul drugtest, fiind condus la sediul INML Mînă Minovici, unde i-au fost prelevate probe biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 20 Poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea uni vehicul sub influență alcoolului sau a altor substanțe și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, scrie stiripesurse.ro.

„Constantin Bogdan: La data de 23 februarie 2023, ora 15:35, Secția 20 Poliție a fost sesizată prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că un individ provoacă scandal în complexul Auchan situat pe Bd. Constructorilor nr. 16A, sector 6.

La față locului s-au deplasat cu operativitate polițiști ai Secției 20 Poliție, care au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, au încercat să îl liniștească pe cel în cauza și l-au condus spre scările ce fac accesul în exteriorul complexului.

Pe holul tehnic, în timpul încătușării, bărbatul în cauza l-a lovit pe unul dintre polițiști cu pumnul în zona bărbiei și a încercat să îl lovească și pe cel de al doilea polițist.

Agresorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, care a dispus față de acesta măsură reținerii pe o perioada de 24 de ore, ulterior fiind arestat la domiciliu”, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum ma!? Hitler nepotul lui orient si Expres hahahaaha....
1
0
DE UNE SI CLAUL PWLI,TOATE CIORLIE LQ SAPU
2
0
Dati liber la omorat c***i,pana nu e prea tarziu.
8
0
In scurt timp vom ajunge ca-n vest,dar nu din punct de vedere economic,ci cu jafuri armate,impuscaturi,rapiri etc.Ce bine era acum vreo 35 de ani cand interlopii mergeau la costum si stiau de frica pwlanwlui…
7
0
clanuri peste clanuri si deasupra alte clanuri, sau dezvoltat se dezvolta si se vor dezvolta libere si independente ele sunt baza investitiilor cu fonduri din ue
6
1
Da-ti drumul din puscarii la criminali prin prescriptie, ca sa faca nenorociri
4
0
In autoturism se aflau Andrei Nicolae Alexandru (conducător auto) si Vasile Stefan Hitler (pasager).
3
0
Politisti sau Politistii ? :)
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699