REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

PERCHEZIȚII în Constanța: A fost PRINS individul care a ARUNCAT în AER un BANCOMAT!

PERCHEZIȚII în Constanța: A fost PRINS individul care a ARUNCAT în AER un BANCOMAT!

Replica API 23 martie 2020 | 16:51 4586

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat 2 percheziții domiciliare, într-un dosar de distrugere, furt calificat și nerespectarea regimului materiilor explozive.

În urma activităților desfășurate la data de 21 martie a.c., în Agigea și Oituz, din județul Constanța, polițiștii de investigații criminale au ridicat instrumente care ar fi fost folosite în activitatea infracțională de persoana în cauză.

În fapt, la data de 26 februarie a.c., barbatul, de 37 de ani, ar fi distrus, prin utilizarea unei substanțe explozive, un bancomat din incinta unei societăţi comerciale, din localitatea Lumina și ar fi sustras cutii în care erau depozitate sume de bani.

Față de persoana în cauză a fost dispusă măsura reținerii. Ulterior, aceasta a fost prezentat astăzi instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, precum și al polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, Serviciului Criminalistic Constanța și Posturilor de Poliție Agigea și Lumina.

L.I.

Citește și: Doi hoți au ARUNCAT în AER un bancomat din Lumina. Au fugit cu BANII

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde a luat omul explozibil ? Ca doar nu se gaseste la magazin. !
1
0
Sa mai tina virusul asta citeva luni Si O sa vedeti anarhie Lumea nu va mai avea ce sa manince!!! Sa vad atunci pe cine mai tin in casa
7
0
eu sunt stapanul, eu sunt jupanul. Prin mine trece si acuzarea si apararea, dar mai ales, eu controlez sentinta. In Constanta, eu sunt Dumnezeu.
14
1
Il scapa judecatorii corupti din Constanta. Se stie . Singurul oras unde judecatorii premiaza puscariasii.
27
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212