REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

PERCHEZIȚII în CONSTANȚA, la CLANUL BĂNCUȚĂ!

PERCHEZIȚII în CONSTANȚA, la CLANUL BĂNCUȚĂ!

Replica API 15 noiembrie 2019 | 02:01 2416

Oamenii legii au descins, joi, 14 noiembrie, în Constanța, la imobilele unde ar fi domiciliat frații Băncuță. Potrivit informațiilor noastre, acțiunea ar fi coordonată de un Parchet din țară, fiind vorba de o nouă speță. Perchezițiile au avut loc la patru imobile, în zona Eduard Caudella.

Se pare că ei erau în vizorul structurii respective de ceva timp, chiar de dinainte să se aleagă cu dosar penal la Constanța pentru tentativă de omor, loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. În august 2019 au fost arestați în lipsă, la cererea procurorilor de la malul mării. Acum, din câte se pare, s-au ales cu un nou dosar penal.

Mai exact, este vorba despre Neculai (fost Băncuţă) Vasile, zis Eminescu, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Constanţa, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, şi Băncuţă Tani-Fidis, zis Tancu, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Ambii inculpaţi sunt cunoscuţi cu antecedente penale, fiind anterior condamnaţi la pedepse privative de libertate, pentru infracţiuni săvârşite cu violenţă (tentativă de omor). Cât despre dosarul de la Constanța, probatoriul administrat în cauză a relevat, ca stare de fapt, că în data de 2.08.2019, orele 03.30, persoana vătămată Ştefancu Silviu-Ionel, în timp ce se afla în clubul Asylum din staţiunea Mamaia, a fost agresat de Neculai (fost Băncuţă) Vasile, zis Eminescu, şi, în timpul conflictului i-au fost aplicate lovituri cu obiect tăietor-înţepător la nivelul bărbiei, zonă vitală a corpului, şi la nivelului pieptului, plăgi tăiate ce au necesitate îngrijiri medicale evaluate la 8-9 zile de îngrijiri medicale şi sutură. Tot în acest conflict, numitul Băncuţă Tani-Fidis, zis Tancu i-a aplicat victimei Ştefancu Silviu-Ionel o lovitură la nivelul gâtului, şi ulterior i-a aplicat o lovitură cu o teacă de cuţit în zona omoplaţilor superioară spate. Conflictul s-a produs în timp ce localul era plin şi a indus stare de frică şi panică în rândul clienţilor. La data de 13.08.2019, au fost puse în executare mandate de percheziţie domiciliară în vederea identificării de probe necesare administrării probatoriului cauzei şi depistării inculpaţilor însă aceştia nu au fost găsiţi, existând suspiciunea că au plecat din ţară într-un timp foarte scurt de la săvârşirea infracţiunilor şi încearcă sustragerea de la tragerea la răspundere penală. Până în prezent în urma investigaţiilor efectuate a rezultat şi faptul că persoana vătămată şi concubina acestuia, nu au fost ameninţaţi cu acte de violenţă sau alte forme de presiune de către inculpaţi după săvârşirea infracţiunii, aspect precizat inclusiv de către victimă şi concubina acestuia, au transmis procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu sunt sefu aici va tai va merlesc pe toti
0
0
Stila a fututo pe nevasta lu Luca
1
0
Stila e o stropitoare pisamas pe mormantu lu masa nea legat si pe mine si pe bekir
3
0
Cand il prind pe stila il fut
2
1
Niste panarame toti
1
0
Valentino esti o stropitoare imperiala
2
1
Clanu lui petrica tomescu
0
3
Stila sarafu in locul tau taceam fin gura ai fost la ei in casa si tiau dat o farfurie de mancare esti un gunoi de om si inafara de asta stie toata lumea si tot orasul ca tu ai esti cunoscut ca si stropitoare ....asa ca numai vb aiurea gunoiule
2
1
Podo a luato pe Alina de la Tancu Alina CM pe Facebook
51
2
Eminescu, Tancu si Bobi au fost arestati in UK
6
3
Da e adevarat si pe mine m-au luat in anglia ii dadeam 50% lu eminescu plus la saptamana mai dadeam si cur la placere. Boby tiganu ma lua prin fata si eminescu prin spate sa meritat!!! Va pup
9
2
E un tudorascu in oras. Asaftei il cheama si are trupa mare. Pun aia mana pe ciori
9
8
Nimeni si nici o lege care este in vigoare astazi in romania nu-i va opri pe acesti interlopi ..clanuri tigani etc. decat daca se va introduce pedeapsa cu moartea chiar si ptr. tentativa de crima batai intre clanuri etc numai asa se vot potoli ..
16
2
moarte tiganilor !
30
5
Miza Soare mai vinde prafuri ? ? ?
14
0
Podo nu ai luato pe alina de la Tancu?
56
1
Ai societatii acesti tigani! Verificatile afacerile si de unde au bani!
20
1
Ma doare in ..
8
0
Romania nu a avut niciodata mafioti, din pacate, tigani astia sunt niste oameni lipsiti de educatie , de umanitate fara viziune si fara scrupule. Tigani sunt periculosi doar cand sunt multi cand la fel ca hienele ataca pentru a isi stabili ierarhia in haita. Din pacate din ieserile astea animalice mai si ucid dar ei la baza sunt lasi.
39
0
BORATI ACESTIA TREBUIEC EXTERMINATI! ANTONESCULE UNDE ESTI!
41
3
Bai ex sluga multor baieti din Cta,taran de la Mosneni parvenit cu nevasta scoasa la treaba tu te crezi in stare sa vb de Tudorascu tu dadeai cu sapa la cartofi sa ai ce manca sau de Saceanu ca de ce a murit? Saceanu a murit de ciroza bai tarfa masculina ce esti,ia zi iai platit apartam lui Mitzu sau mai sugi pentru el slugoi ce esti,gunoi de om si tradator ce esti taran cu 4 clase
11
8
Practicantul de lupte Tudorascu a vrut sa fie erou. Acum sta in mormant. Nu este mai bine ca fiecare sa-si vada de viata si de treaba lui? Cand intra Tudorascu intr-o discoteca, toate ciorile ieseau. Cu toate ca era un tanar de abia trecut de adolescenta, de circa 23 de ani. In regula. Le speria pe toate, de-si luau zborul rapid. Si la ce i-a folosit? Si-a facut dusmani inutil. Saceanu, din ordinul caruia a fost omorat, putrezeste in pamant, de asemenea... Cui ii sunt de folos toate acestea? Toata ura si toata violenta? Nu este mai bine sa-ti traiesti linistit viata, ca si asa este una scurta?
31
4
Aici in Tomis Nord plin de minore la produs pe varianta din 50 in 50m. Mitu Vasea acum te intelegi cu tiganii, pacat de Tudorascu...
23
0
Calcati in picioare acesti paraziti si sa ii mai vedem daca mai sunt clanuri . Prea le merge in Romania acestor borati . Oare de ce , intreb pentru ca nu inteleg .
25
4
Sunt in Anglia baietii au fete la produs acolo le si bat Bobi Tiganu e cu ei a ajuns si el proxenet se rup in figuri pe la cluburi m am intalnit cu ei pe acolo au niste basini ciorile
33
2
S au mutat ciorile borate in Cta!
35
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369