REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PERCHEZIȚII în Constanța, la traficanți de droguri!

PERCHEZIȚII în Constanța, la traficanți de droguri!

Replica API 24 martie 2016 | 20:21 1478

Percheziţii de amploare, în Constanţa, pe strada Sarmisegetuza, la o grupare infracţională care s-ar ocupa cu traficul de stupefiannte. Chiar dacă persoanele vizate s-au arătat deranjate de prezenţa jurnaliştilor, specificând că sunt nevinovate, se pare că lucrurile nu stau deloc aşa. Spre exemplu, cea care ar fi comercializat etnobotanicele ar fi chiar o minoră de 12 ani! Din peisaj nu au lipsit victimizările şi gesturile agresive la adresa jurnaliştilor.

Mai multe percheziții s-au derulat în municipiul Constanța, joi, 24 martie. Potrivit informațiilor noastre, acțiunea a fost demarată de BCCO, sub coordonarea DIICOT, fiind vorba despre despre o acţiune pe linia combaterii traficului de droguri. Astfel, oamenii legii de la BCCO, DIICOT dar şi cei din cadrul SAS al IPJ Constanţa au luat la puricat mai multe locuinţe situate pe strada Sarmisegetuza, colț cu Avram Iancu. Se pare că mai mulţi indivizi sunt suspectaţi de trafic de etnobotanice, fiind vorba despre o reală grupare infracţională. Ce este şi mai uimitor se leagă de faptul că există indicii cu privire la faptul că persoana care le comercializa ar fi chiar o minoră în vârstă de 12 ani. Aceasta a ieșit din locuinţă, acoperindu-şi faţa cu gluga halatului, pentru a-și lua câinele și pentru a vorbi cu cumnata ei, moment în care spiritele s-au încins. Alimentată de femeia care stătea la poartă, respectiv concubine fratelui, care tot înjura şi le spunea jurnaliştilor “Bine că filmaţi, mare lucru faceţi şi voi. La ăia care omoară nu mai mergeţi... Nu o pozaţi că e minoră...”, copila şi-a ieşit din fire şi a devenit agresivă, după care chiar a scuipat un cameraman. În continuare, oamenii legii au căutat în locuinţe, mai multe persoane fiind duse la audieri. Cât despre vecinii din zonă, se pare că toţi au intrat în silenzio stampa, susţinând că nu știu despre ce este vorba și că nu au văzut nimic suspect. ''Nu știu prea multe, știu că în fața mea locuiesc niște tineri.'' a declarat un tânăr care locuiește vizavi. Totodată, precizăm că femeia care tot stătea pe la porţi, respectiv concubina fratelui minorei de 12 ani, fila bine zona şi vorbea mereu la telefon, de unde şi ipoteza că informa pe cineva cu privire la cele ce se petreceau. Cercetările continuă, urmând a se lua măsurile ce se impun.

Vezi video:

Vom reveni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ENACHE SORIN COSTIN Make Vinde cocaina marihuana de toate la VALU ENACHE SORIN COSTIN ENACHE SORIN COSTIN ENACHE SORIN COSTIN ENACHE SORIN COSTIN
0
0
ENACHE COSTIN ZIS MAKE CONSTANTA VINDE TOATE DORGURILE POSIBILE !!! Marijuana !!!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367