REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Lun., 22 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6707
12° Constanța Luni, 22 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6707
 

Percheziții în Constanța și Poarta Albă, la hoții din locuințe! Video

Percheziții în Constanța și Poarta Albă, la hoții din locuințe! Video

Mirela PASCAL 21 februarie 2024 | 09:31 3099

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, și polițiștii Secției 3 Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, efectuează miercuri, 21 februarie, două percheziții domiciliare într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Perchezitii in Constanta si Poarta Alba, la hotii din locuinte! Videoimagini de la fața locului

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, și polițiștii Secției 3 Constanța au descins peste hoții de locuințe!  Perchezițiile au loc în municipiul Constanța și comuna Poarta Albă. Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada ianuarie – februarie a.c., persoana bănuită, un bărbat, de 30 de ani, ar fi săvârșit șase infracțiuni de furt calificat din locuințe, în cartierele Coiciu și Palas din municipiul Constanța Persoana bănuită ar fi pătruns în imobilele respective profitând de faptul că persoanele vătămate au lăsat ușa neasigurată și ar fi sustras bani și bijuterii.

Perchezitii in Constanta si Poarta Alba, la hotii din locuinte! Video

Prejudiciul total este de aproximativ 20.000 de lei. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Perchezitii in Constanta si Poarta Alba, la hotii din locuinte! Video

La acțiune participă și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
P-aia din P Alba ii trece doar gardul. Da' sa-i tina mai mult ca le prieste aerul.
1
0
Visan zis luceafar are clan de hoti in toata zona valu, murfatlar, p. Alba, si strainatate, hot notoriu, locuieste in zona tabara(creta) are casa plna de ce a furat,bormasini, flexuri, drujbe, etc.
4
1
sectoristii, militia municipala, freaca menta. am detasat luptatori de pe frontul ucrainean. actiune mare, incontinenta gazoasa!
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218